/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
let baby mos.
vestergaard har modtaget
0
point for dette tip
Fra :
vestergaard
Vist : 491 gange
Dato :
04-05-02 15:33
vis du laver en pæn portion gullerodsmos så kom den i en isterning bakke og dagen efter
kan man tage dem ud og komme dem i en pose.
vis man gører det med flere forskellige ting så er det kun kartoflerne man mangler og det for man jo næsten hver dag selv.
på min arbejds plads ser min ugeplan for babyer sådannet ud.
mandag kartofler /gullerod/kødbolle.
tirsdag kartofler/broccoli/fisk/.
onsdag kartofler/blomkål/kødbolle af kalvehjerter.
torsdao kartofler/selleri/kødbolle.
fredag kartofler /blandet grønsager/torskerogn.
kødbollerne har jeg på frost fra foreksempel når børnene har fået boller i karry.
fisken når jeg køber det fryser jeg små stykker ned.
held og lykke
h dorte
Bedømmelse
Fra :
Kandu.dk
Dato :
05-05-02 11:22
Bedømmelse
Fra :
Bjarne_H
Dato :
05-05-02 11:25
Bedømmelse
Fra :
knoz
Dato :
05-05-02 12:11
Bedømmelse
Fra :
als
Dato :
04-05-02 17:23
Bedømmelse
Fra :
briani
Dato :
04-05-02 16:03
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177552
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408849
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.