Lasagne
1,5 kg oksefars
5 dåser flåede tomater
2 store løg
2 spsk fulde oregano
5 fed hvidløg
salt og pebber
svits farsen sammen med løg, tilsæt tomaterne og lidt vand, tilsæt oregano og knust hvidløg, lad det småsmire i sekts timer (det er rigtigt læst 6 timer).
Bechamel sovs:
150 g margarine
1,5-2 l letmælk
salt og pebber
3-4 spsk mel, med top
smelt margarinen, kom melen i, lad det smire et øjeblik, melen skal ligesom ristes en anelse, mælken tilsættes, og bag sovsen til den er halvtyk, kom reven ost i til at jævne med.
Derefter lægges pastaplader, kødsovs og revet ost skiftevis i et ildfastfad, afslutter med revet ost. Sættes i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 45 min.
Server evt. tomatsalat til
|