/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
cognacbøf (konfekt)
gedestalden har modtaget 0 point for dette tip
Fra : gedestalden
Vist : 732 gange

Dato : 18-12-04 19:11

ca 100 g marcipan
reven skal af en økologisk (ikke sprøjtet) appelsin
flourmelis
en skvat cognac
chokolade

ælt marcipan og reven appelsinskal sammen og hæld en skvat cognac i. Ælt massen godt sammen og tilsæt evt. flourmelis, til den har en passende konsistens.
Lav små kugler af massen og tryk dem flade. Smør smeltet chokolade over og lige inden chokoladen stivner, da tryk en gaffel ned i chokoladen, så den får mønster som en hakkebøf. Heraf navnet.

Glædelig jul

Flemming

 
 
Bedømmelse

Fra : o_k


Dato : 18-12-04 19:48



Bedømmelse

Fra : Mone


Dato : 18-12-04 20:06



Bedømmelse

Fra : lillespir


Dato : 18-12-04 20:36



Bedømmelse

Fra : briani


Dato : 18-12-04 21:42



Bedømmelse

Fra : Reset


Dato : 18-12-04 21:52



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408818
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste