Det er godt nok dyrt, 1100 kr for en vakuumpakker og nogle specielle poser?
Min model for altid mørt kød er langt billigere, og virker hver gang, hjemmegjort sous-vide:
http://www.amazon.co.uk/Morphy-Richards-48715-Cooker-Litre/dp/B0000C6WH1/ref=sr_1_3?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1395812117&sr=1-3&keywords=slow+cooker
Leveret til døren, vælg gratis forsendelse (som regel under 1 uge) små 300 kr.
Vakuumpakker fra ca 300 kr
http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_6_6?url=search-alias%3Dkitchen&field-keywords=vacuum%20sealer&sprefix=vacuum%2Ckitchen%2C227
Jeg købte min på tilbud for 200 kr herhjemme
En termostat, pæcision 0,1 grad, ca 85 kr inkl forsendlse fra UK (der skal lige samles lidt ledninger og den skal i en kasse, men det kræver ikke den udvidede ledvogtereksamen)
http://www.ebay.co.uk/itm/12V-10A-Digital-Temperature-Controller-Thermocouple-40-to-120-with-Sensor-UK-/231166916267?pt=UK_BOI_Industrial_Automation_Control_ET&hash=item35d29f36ab
I praksis gider jeg ikke bruge vakuumpakkeren, suger luften ud af en octen-plastpose (med et sugerør) som Lidl sælger (aromata 3 l), de kan klare 115 grader!
Uden vakuumpakker ca 400 kr, med ca 700 kr.
Oceaner af opskrifter på alt fra kogning af æg (ikke en suces hos mig) til kød, fisk, skaldyr, grønsager på nettet, selv det sejeste kød (der som regel har mere smag end det fine dyre) bliver fint mørt.
Jeg sous-videde en oksebov, vendte den på en gloende pande så den ser ud og smager stegt, serverede den til et træf, folk himlede op over den lækre oksefilet
Hvis du går på restaurant og får et stykke oksekød, der er ensartet rødt/rosa hele vejen igennem, bortset fra en stegeskorpe yderst, er kødet sous-videt, det samme gælder slagterens roastbeef.
Slow cookeren kan også bruges til andet end vand, langtidsstegt osso buco og andre langsomme gryderetter kan stå og passe sig selv!
Jeg har efterhånden givet tre hjemmelavede sæt væk til andre madører, kun fået ros for dem!