> 1. Er der nogen der har erfaringer med et køkken fra Ikea. Modulernes
> opbygning virker utrolig lig en del af de andre køkkener vi har set på.
> Det samme gælder deres stålvaske. Det er blot ca. halv pris. Men duer det?
Hvad jeg har hørt, skulle det være fin kvalitet. Ved leveringen mangler der
lidt beslag her og der som ved alle andre køkkener, men de skulle være
hurtige til at eftersende de rigtige ting. Se evt.
http://groups.google.com/groups?sourceid=navclient&q=ikea+k%F8kken
> 2. Vi er blevet lidt forelsket i et amerikansk køleskab. Det der med
koldt
> vand og is-maskine. Er der nogle erfaringer med dette? Er det
mest
> en dyr trend eller er det praktisk?
Det er noget man forelsker sig i, lige med det samme! Specielt ismaskinen
skaber glæde hos både unge og gamle.
Der er dog 2 ting du skal være opmærksom på:
De har _ikke_ koldtvandsautomat. Det er alm. koldhane temp. Af en eller
anden mærkelig grund har de ikke lavet en lille beholder til vand i
køleskabet... Dette gælder både for den billige Samsung og den dyrer
Admiral. De har dog begge en knust is funktion, der gør vandet kold
lynhurtigt.
Frysepladsen er meget begrænset. Der er groft sagt til en pakke is og to
pakke hakket flæsk! Ismaskinen tager meget plads. Har man en kummefryser i
forvejen er det dog er god løsning, da man kan have det man tit har fat i
køkkenet og de store ting i kummefryseren i bryggerset.
> 3. Induktions kogeplader. Det lyder forjættende. Skæve grydebunde og et
> godt resultat. Ligesom gas og uden fedteriet som gas
> giver. Virker det, er det de 3-4 tusinde kr. værd?
Ja! Når du først har haft fat i dem, slipper du dem ikke igen. Når man
kommer tilbage til et keramisk komfur, fatter man ikke hvordan man kunne
holde ud at vente så længe på at en gryde vand kogte! I den forbindelse må
jeg klart anbefale Hackmann gryder - de er alle pengene værd! (og kan gå i
opvaskemaskinen