/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Lystfiskeri
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Lystfiskeri
#
Navn
Point
1
molokyle
2204
2
srhansen
1625
3
CLAN
1346
4
pbp_et
1163
5
dabj
1025
6
katekismus
904
7
Splitcane
889
8
dova
700
9
Nordsted1
679
10
arne.jako..
660
Diverse pelse
Fra :
Carsten
Dato :
24-11-00 13:52
Hej NG
Er der nogen der kan fortælle mig hvordan man opbevare pels fra feks. kanin,
eller hvordan det skal behandles, så det ikke kommer til at lugte. Pelsen
skal bruges til fluebinding.
Hilsen Carsten
N/A (
24-11-2000
)
Kommentar
Fra :
N/A
Dato :
24-11-00 19:08
Janne Anderstedt (
24-11-2000
)
Kommentar
Fra :
Janne Anderstedt
Dato :
24-11-00 19:08
Ett litet tillägg.
Skinnet får inte ha legat för länge efter flåning och så tvättar jag det
noga i en tvållösning (YES). Ej över 37 gradigt vatten.
Janne A
--
"Janne Anderstedt" <jan.anderstedt@telia.com> skrev i meddelandet
news:03yT5.243$O%.48404@newsc.telia.net...
> Själv skrapar jag bort allt blod och ev. "kött", därefter lägger jag
> "köttsidan" neråt på en tidning (utslätat skinn), varefter jag förvarar
den
> på en torr och sval plats i några veckor. Fungerar bra för mig.
> Hälsningar
> Janne A
>
> --
>
>
> "Carsten" <C_E_Frandsen@hotmail.com> skrev i meddelandet
> news:8vlo8r$69t$1@news.inet.tele.dk...
> > Hej NG
> >
> > Er der nogen der kan fortælle mig hvordan man opbevare pels fra feks.
> kanin,
> > eller hvordan det skal behandles, så det ikke kommer til at lugte.
Pelsen
> > skal bruges til fluebinding.
> >
> > Hilsen Carsten
> >
> >
>
>
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Lystfiskeri
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177577
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6409071
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.