Hejsa.
Ja, jeg har også gjort som Millie beskriver. Men husk at hælde
fedtet fra engang imellem, ellers bliver de bløde og seje.
Mange hilsner fra
Mona
Millie <beks@mail.dk> skrev i en
news:3bf0fc45$0$779$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk
> Hej
> Jeg skærer dem i strimler, salter dem og sætter dem under
grillen i oven - i
> god afstand til grilllegemet. Skal røres rundt i ind imellem.
De bliver
> altid gode ( og alt for hurtigt spist).
> Fordel: en del fedt smelter af.
> Hilsen Millie
> "Maiken Jensen" <luna@12move.dk> skrev i en meddelelse
>
news:531ab10dea27806604c55e162aec099b.41676@mygate.mailgate.org..
..
> > Hej Anna
> > Jeg har selv prøvet at lave flæskesvær - og det er bare så
nemt... kog dem
> i
> > fedt (det samme som når man koger klejner)Nå men - få det op
på
> kogepunktet -
> > put sværene i (ikke for mange ad gangen) når
> > de kommer til overfladen er de færdige
> > ang. salt - tja - der må du prøve dig frem - jeg var ikke så
heldig med
> > at afpasse saltmængden - men under alle omstændigheder, skal
du "gnide
> saltet
> > på FØR du kommer sværene i fedtet) god fornøjelse.
> > "Anna Larsen" <anna.larsen@get2net.dk> wrote in message
> > news:pTyy7.59$zD6.1795@news.get2net.dk...
> >
> > > Dette emne falder måske nok lidt uden for gruppens område,
men jeg
> prøver
> > > alligevel, efter forgæves at have søgt på www.
> > >
> > > I lørdags fik jeg som hvert efterår lagt ½ gris lagt i
fryseren, og står
> nu
> > > med det evigt tilbagevendende
> > > problem:
> > >
> > > Hvordan laver man sprøde flæskesvær ??
> > > Her tænker jeg ikke på de terninger, der sidder ovenpå en
flæskesteg,
> men på
> > > selve 'sværen', d.v.s. kun skind med et (tyndt) fedtlag,
uden steg
> under.
> > > Mine hidtidige forsøg indbefatter :
> > > 1. stegning i ovnen,
> > > 2. kogning i 20 minutter med efterflg. indgnidning i salt
og stegning i
> ovn,
> > > 3. kogning i 20 minutter i saltvand, efterflg. ovnstegning.
> > >
> > > Resultater: Enten stenhårde eller slatne flæskesvær
> >
> >
> >
> >
> > --
> > Posted from [194.19.136.120]
> > via Mailgate.ORG Server -
http://www.Mailgate.ORG
>
>