/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Pasteuriserede egg
Fra : Tone Hilde


Dato : 23-08-01 21:29

Hei !

I mange danske oppskrifter står det pasteuriserede egg eller pasteuriserede
eggeblommer og eggehviter.Får dere kjøpt færdig pasteuriserte egg eller gjør
dere det selv. I tilfelle på hvilken måte ?På forhånd takk !
--
Vennlig hilsen
Tone Hilde



 
 
Kim Juul (23-08-2001)
Kommentar
Fra : Kim Juul


Dato : 23-08-01 21:42


>
> I mange danske oppskrifter står det pasteuriserede egg eller
pasteuriserede
> eggeblommer og eggehviter.Får dere kjøpt færdig pasteuriserte egg eller
gjør
> dere det selv. I tilfelle på hvilken måte ?På forhånd takk !
> --
> Vennlig hilsen
> Tone Hilde
>

Man købe dem i de fleste supermarkeder. Eller prøv at spørge bageren.





--
Kim Juul
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
kim-juul@mail.dk

www.kim-juul.dk www.bager-kim.dk
Country musik Bager og konditor faget
og slægtsforskning



Ivar (23-08-2001)
Kommentar
Fra : Ivar


Dato : 23-08-01 22:33


Tone Hilde skrev:

> I mange danske oppskrifter står det pasteuriserede egg eller pasteuriserede
> eggeblommer og eggehviter.

Den eneste grund til at bruge pasteuriserede æg er for at undgå salmonella.
En pasteurisering er en kort opvarmning til en temperatur, hvor bakterier vil dø.

Ivar




Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177511
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408595
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste