Tove Krieger ytrede sig i <4ecd6540$0$291$14726298@news.sunsite.dk> med
dette:
>In news:bf4a3bd0-1bdb-4cde-bfa0-62cd472f6d6e@b19g2000yqj.googlegroups.com,
>Kevin Borbye Edelvang <edelvang@gmail.com> typed:
>> On Nov 23, 3:32 pm, Bo M Mogensen <usn...@gmail.com> wrote:
>>
>>> jeg har tidligere brugt den her
>>> opskrift
http://www.flaeskesteg.dk/opskrifter/flaeskesteg/
>>>
>>> sværene bliver godt nok sprøde - men jeg synes stadigt kødet bliver
>>> lidt
>>> tørt ? nogen bud
>>>
>>> for gæster kl 19 så :) ...
>>
>> Nu er det for sent, men til en anden gang: En centertemperatur på 75
>> grader = knastør nakkekam. Kammen bør være rosa i midten og have en
>> temperatur på 62 eller max 65 grader. Man kan med fordel langtidsstege
>> kammen og evt. tilberede sværene for sig.
>>
>> Mvh
>> Kevin Borbye Edelvang
>
>
>
>Nemlig Kevin. Jeg synes også at nakkekam er det eneste rigtige til
>flæskesteg. Mellemkam er altid en tør "fornøjelse"
Enig, bortset fra at en lagtidsstegt ribbenssteg også er god, hvis
benene får lov til at søbbe i væde sammen med grøntsager og kartofler i
halvdelen af stegetiden.
Man kan undgå at en mellemkam bliver tør ved at brassere den, i stedet
for stegning, eller ved at lave den som grydesteg. - Sværd skal dog
skæres fra til sidst og grilles, hvis de ønskes sprøde.
--
Allan Stig Kiilerich Frederiksen
"When you try to change a mans paradigm, you must keep in mind that he
can hear you only through the filter of the paradigm he holds."
-Myron Tribus