/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Røget torskerogn
Fra : Martin Larsen


Dato : 20-11-11 00:34

Jeg køber nu og da røget torskerogn hos fiskebilen, men i alt for mange
tilfælde bryder jeg mig ikke om den fordi den er for blød og rå indeni.
Farvet omtrent som råt oksekød og ikke særlig lækker i konsistensen.

Nu har jeg så fundet på at koge den i 5 minutter med et
tilfredsstillende resultat, men siden det er mere reglen end undtagelsen
at den har den bløde konsistens har jeg spekuleret på om det er sådan
den "skal" være?

Hvordan synes I røget torskerogn skal være?

 
 
Allan Vebel (20-11-2011)
Kommentar
Fra : Allan Vebel


Dato : 20-11-11 00:51

Martin Larsen skrev:

> Nu har jeg så fundet på at koge den i 5
> minutter med et tilfredsstillende resultat,
> men

Microovnen i 1 minut, så er den lækker og
lun, lige klar til et stykke brød,

--
Allan Vebel
http://vebel.dk


Kim (20-11-2011)
Kommentar
Fra : Kim


Dato : 20-11-11 08:31



"Martin Larsen" skrev i meddelelsen
news:4ec83ce3$0$283$14726298@news.sunsite.dk...

>Hvordan synes I røget torskerogn skal være?

Den skal helt klart være smørbar, ellers kan det være lige meget.

- Kim


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177551
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408843
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste