"Mette Frederksen" <rollike@frederiksen.mail.dk> skrev i en meddelelse
news:3b85f6eb$0$238$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> \!/
> (@ @)
> ~~~~~~~~~~~o00-(_)-00o~~~~~~~~~~~~~~
>
http://www.valo.dk> Jeg starter altid med kold mælk,
og
> mel pisk det sammen,
> > kom grøntsagsvand i, der er altså ingen fedt i.
> > Den eneste sovs jeg bruger fedstof i er karrysovs,
> > og det er lige meget om jeg er på kur eller ej
> > MVH
>
>
> Hov den vil jeg gerne høre mere om!!!!
>
> Laver du en jævning af mælk og mel? eller kommer du mælken ned i gryden og
> tilsætter melen der?!?!? Nå ja det giver vel det samme? Men kommer der
ikke
> let klumper i???
> Tænder du så først for blusset efter at du har kommet grænsagsvand i?
Jeg tager mælk og mel i en gryde, rører med piskeriset til melen er rørt ud,
så tænder jeg for varmen, og kommer grøntsagsvand i, smager til med
kryderier
efter hvad der skal smage af.
Håber det hjalp, det er sjovt nok den måde jeg lærte at lave sovs på af
min framor for maaaaaange år siden.
>
> Ok som du sikkert kan høre er jeg ikke en ørn til madlavning... så hvis du
> lige vil hjælpe mig igang her vil det være dejligt... Jeg er nemlig heller
> ikke den store tilhænger af maizena... ugh...
>
> Mette
>
>