Sune wrote:
>
> Hej - har nogen her erfaring med gedden som spisefisk ? evt. en henvisning
> til opskrifter.
Hvis jeg skal vælge mellem gedde og laks, så foretrækker jeg så absolut gedde.
Jeg har en opskrift til 5 kokkehuer som du skulle prøve, man starter med
at filetere den friskfangede gedde, fileerne skærers ud i
portionsstykker på 150 - 200 gram, disse stykker smøres med et godt lag
dijonsennep, herefter rulles et stykke røget bacon omkring stykket, der
krydres med lidt salt, peber og rigeligt frisk fransk estragon, derefter
pakkes stykket ind i staniol, de skal ha' ca. 15 minutter i en ovn ved
200 grader, eller ca. 10 minutter på en god varm gril.
Der serveres kogte kartofler og grøn salat med edieke/olie dressing som
tilbehør.
Med venlig hilsen
Niels Riis Ebbesen
--
Niels Ebbesen free-lance grafik & webdesign
http://www.niels-ebbesen.net -
http://home3.inet.tele.dk/elgo
http://www.photo-gallery.dk -
http://www.byggekramboden.dk
http://www.sump.dk -
http://hjem.get2net.dk/classic-mac