Claus wrote:
> Når jeg laver Tun frikadeller bruger jeg 2 æg til ca 15 deller. Nu
> ønsker jeg at lave 30 dunser, altså dobbelt op. Er det rigeligt med de
> 2 æg eller bliver jeg nødt til at bruge dobbelt op af dem også?
Som udgangspunkt ja. Når du fordobler en opskrift ganger du alting med
2. Det svarer jo til at du laver en portion, fortryder at du ikke lavede
mere og derfor laver en til. Bagefter blandr du det hele sammen.
Når jeg skriver som udgangspunkt, så er der her et lille men! De fleste
opskrifter opererer med et helt antal æg, og måske ville halvanden æg
være nok i opskriften, men da de fleste vil synes det er dumt at smide
et halv æg ud, har man så rundet op til 2 æg.
Hvis det er tilfældet, vil du derfor kunne nøjes med 3 æg. Det må komme
an på en prøve :)
I øvrigt lyder opskriften da spændende, har aldrig prøvet tundeller. Kan
du ikke lige bringe den her?
|