On May 27, 11:30 am, "Mcloud" <ra...@dbmail.dk> wrote:
> Hej...
> Du skal pille alt k det fra og koge fond p resten og lave en sk n Pate
> Bare et forslag.....
> Hilsen Kim
>
> "Vidal" <vi...@webspeed.dk> skrev i meddelelsennews:4dde4006$0$36567$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
>
>
>
>
>
>
>
>
>
> > Min svigers n har k rt en kronhjortehind ned og det
> > tilkaldte Falck spurgte om, han havde lyst til at
> > tage den med. Da han jo kender min natur, sagde han
> > ja, og min kone og jeg har nu taget tarme ud i en
> > uendelighed og trukket skindet af og parteret.
>
> > S hvis nogen skal have gode r d til at ordne s dan
> > n, s st r jeg parat med en komplet anvisning.
>
> > Men jeg har aldrig haft fingre i en kronhjortehals f r,
> > og aner ikke, hvordan den skal tilberedes. Vi har f et
> > at vide, den skal v re temmeligt sej og skal koges/steges
> > i en uendelighed.
>
> > Er der nogen, der kender den del af anatomien og dens
> > tilberedelse?
>
> > --
> > Venlig hilsen,
>
> > Vidal
jeg har ingen anelse om hvad man kan lave af sådan en hals
men jeg fik en ide
hvad med en kronhjorte sylte ? krydret godt med
enebær. jeg har aldrig set eller hørt om sådan en sylte, men jeg tror
godt det kunne virke
MVH
Kasper