/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
hakke bøffer
Fra :
taarnborgvej@gmail.c~
Dato :
03-05-11 14:53
Hej
Jeg har til aften stegt hakkebøffer. Og for en gang skyld huskede jeg
at hakke dem på alle sider, for det plejer min mor. Så tjekkede jeg
Lotte Haveman´s "god mad let at lave" og det gør hun også. Har det en
funktion, eller er det bare en tradition?
Charlotte
Max (
03-05-2011
)
Kommentar
Fra :
Max
Dato :
03-05-11 22:11
Hej
> funktion, eller er det bare en tradition?
Jeg hakker aldrig mine og har aldrig oplevet
at det skulle gøre nogen forskel.
--
Mvh
Max
Kim Schulz (
03-05-2011
)
Kommentar
Fra :
Kim Schulz
Dato :
03-05-11 22:14
On Tue, 3 May 2011 13:52:30 -0700 (PDT)
"taarnborgvej@gmail.com" <taarnborgvej@gmail.com> wrote:
> Hej
> Jeg har til aften stegt hakkebøffer. Og for en gang skyld huskede jeg
> at hakke dem på alle sider, for det plejer min mor. Så tjekkede jeg
> Lotte Haveman´s "god mad let at lave" og det gør hun også. Har det en
> funktion, eller er det bare en tradition?
>
> Charlotte
Jeg har ladet mig fortælle at man gør det efter at man har krydret med
salt og peber for at slå det længere ned i kødet. Samtidigt skulle det
få kødet til at binde sig bedre sammen så bøffen ikke smuldrer.
Personligt er det ikke noget jeg spilder mange sekunder på når jeg
steger hakkedrenge.
Erik Olsen (
04-05-2011
)
Kommentar
Fra :
Erik Olsen
Dato :
04-05-11 17:19
taarnborgvej@gmail.com wrote:
> Jeg har til aften stegt hakkebøffer. Og for en gang skyld huskede jeg
> at hakke dem på alle sider, for det plejer min mor. Så tjekkede jeg
> Lotte Haveman´s "god mad let at lave" og det gør hun også. Har det en
> funktion, eller er det bare en tradition?
Jeg plejer at hakke kødet inden jeg former det til bøffer.
--
Venlig hilsen/Best regards
Erik Olsen
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177552
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408849
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.