| 
					
							
        
    
        
						
			 | 
			
			
					    
					
        
         
          
         
	
            | Friturestegt Camenbert Fra : Jørgen | 
  Dato :  19-03-11 15:28 |  
  |   
            Jeg fik lyst til friturestegte camenbert i weekenden, men min kone kom hjem 
 fra sin indkøbstur og fortalte, at det ikke fås mere. Det laves simpelthen 
 ikke mere i de små trekanter.
 
 Jeg ved, at man kan få det i visse restauranter. Hvordan laver de det, hvis 
 man ikke kan få trekenterne mere?
 
 Jørgen
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           cykelsmeden (19-03-2011) 
         
	
            | Kommentar Fra : cykelsmeden | 
  Dato :  19-03-11 16:20 |  
  |   
            Den 19-03-2011 15:27, Jørgen skrev:
 > Jeg fik lyst til friturestegte camenbert i weekenden, men min kone kom hjem
 > fra sin indkøbstur og fortalte, at det ikke fås mere. Det laves simpelthen
 > ikke mere i de små trekanter.
 Jeg vidste ikke at man har kunnet købe "fabrikscamenbert"
 
 Man skærer da en Camenbert (de rigtige runde) ud i passende trekanter, 
 dypper i æg og rasp og friterer!
 
 //finn
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Kim Schulz (19-03-2011) 
         
	
            | Kommentar Fra : Kim Schulz | 
  Dato :  19-03-11 16:38 |  
  |   
            On Sat, 19 Mar 2011 15:27:40 +0100
 "Jørgen" <skjelm@hotmail.com> wrote:
 
 > Jeg fik lyst til friturestegte camenbert i weekenden, men min kone
 > kom hjem fra sin indkøbstur og fortalte, at det ikke fås mere. Det
 > laves simpelthen ikke mere i de små trekanter.
 > 
 > Jeg ved, at man kan få det i visse restauranter. Hvordan laver de
 > det, hvis man ikke kan få trekenterne mere?
 
 De har dem nu altså på frost i føtex og bilka (og ret sikkert også
 andre steder) sammen med isdesserter og lignende. De er dog runde og
 ikke trekantede. 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Grethe Hoff (19-03-2011) 
         
	
            | Kommentar Fra : Grethe Hoff | 
  Dato :  19-03-11 21:14 |  
  |   
            
"Kim Schulz" <kim@schulz.dk> skrev i en meddelelse 
 news:20110319163753.465ad680@megalap...
 On Sat, 19 Mar 2011 15:27:40 +0100
 "Jørgen" <skjelm@hotmail.com> wrote:
 > Jeg fik lyst til friturestegte camenbert i weekenden, men min kone
 > kom hjem fra sin indkøbstur og fortalte, at det ikke fås mere. Det
 > laves simpelthen ikke mere i de små trekanter.
 >
 > Jeg ved, at man kan få det i visse restauranter. Hvordan laver de
 > det, hvis man ikke kan få trekenterne mere?
 De har dem nu altså på frost i føtex og bilka (og ret sikkert også
 andre steder) sammen med isdesserter og lignende. De er dog runde og
 ikke trekantede.
 SuperBest har dem også. Sammen med tyttebær og toast er det en ok rett til 
 lørdag aften....med en god Chablis forstås! :)
 -- 
 Grethe   
Deilig å være norsk i DK 
            
              |   |   
            
        
 
            
         
           Gamle (19-03-2011) 
         
	
            | Kommentar Fra : Gamle | 
  Dato :  19-03-11 18:32 |  
  |  
 
            Jørgen wrote:
 > Jeg fik lyst til friturestegte camenbert i weekenden, men min kone
 > kom hjem fra sin indkøbstur og fortalte, at det ikke fås mere. Det
 > laves simpelthen ikke mere i de små trekanter.
 >
 > Jeg ved, at man kan få det i visse restauranter. Hvordan laver de
 > det, hvis man ikke kan få trekenterne mere?
 Denne her?
 http://www.shoponjob.dk/ost-president-camembert-8-8-250-g.html
du skal så selv panere dem.
 President kan købes i DK f.eks REMA 1000
 Mvh.
 Torben 
            
              |   |   
            
        
 
            
         
           Jørgen (20-03-2011) 
         
	
            | Kommentar Fra : Jørgen | 
  Dato :  20-03-11 01:13 |  
  |   
            
 Tak allesammen. Nu nåede jeg det ikke lørdag, Men så er jeg klar om en uge.
 Jørgen
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Aksel (20-03-2011) 
         
	
            | Kommentar Fra : Aksel | 
  Dato :  20-03-11 11:06 |  
  |   
            
 "Jørgen" <skjelm@hotmail.com> skrev i en meddelelse 
 news:4d84bd7a$0$36569$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
 > Jeg fik lyst til friturestegte camenbert i weekenden, men min kone kom 
 > hjem fra sin indkøbstur og fortalte, at det ikke fås mere. Det laves 
 > simpelthen ikke mere i de små trekanter.
 >
 > Jeg ved, at man kan få det i visse restauranter. Hvordan laver de det, 
 > hvis man ikke kan få trekenterne mere?
 >
 > Jørgen
 >
 
 
 Det har været interessant at læse de forsk. indlæg om anvendelsen af 
 cammembert-trekanter. Måske er friturestegning en mulig anvendelse af 
 disse - som regel ret tørre og ofte ret kedelige - oste.
 Vi sværger til rød Rustique fra Jean Verrier - ikke i den lille trææske, som 
 skal beskytter dette bløde produkt og muliggøre lang hyldetid med deraf 
 følgende risiko for udtørring - men den vare, der udskæres "frisk", 
 indpakkes kun i cellofan og derfor skal ekspederes ret hurtigt.  Det er en 
 dejlig ost - mindende lidt om "Brillat de Saverin". Vi køber den i Tyskland, 
 men den er hele turen værd!  Men om den er velegnet til friturestegning, ved 
 jeg desværre ikke.
 Mvh
 Aksel 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Jørgen (20-03-2011) 
         
	
            | Kommentar Fra : Jørgen | 
  Dato :  20-03-11 12:31 |  
  |   
            
 "Aksel" <Aksel@hotmail.com> skrev i en meddelelse 
 news:kLydnfoQHYpKTRjQnZ2dnUVZ8iadnZ2d@giganews.com...
 >
 > "Jørgen" <skjelm@hotmail.com> skrev i en meddelelse 
 > news:4d84bd7a$0$36569$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
 >> Jeg fik lyst til friturestegte camenbert i weekenden, men min kone kom 
 >> hjem fra sin indkøbstur og fortalte, at det ikke fås mere. Det laves 
 >> simpelthen ikke mere i de små trekanter.
 >>
 >> Jeg ved, at man kan få det i visse restauranter. Hvordan laver de det, 
 >> hvis man ikke kan få trekenterne mere?
 >>
 >> Jørgen
 >>
 >
 >
 > Det har været interessant at læse de forsk. indlæg om anvendelsen af 
 > cammembert-trekanter. Måske er friturestegning en mulig anvendelse af 
 > disse - som regel ret tørre og ofte ret kedelige - oste.
 > Vi sværger til rød Rustique fra Jean Verrier - ikke i den lille trææske, 
 > som skal beskytter dette bløde produkt og muliggøre lang hyldetid med 
 > deraf følgende risiko for udtørring - men den vare, der udskæres "frisk", 
 > indpakkes kun i cellofan og derfor skal ekspederes ret hurtigt.  Det er en 
 > dejlig ost - mindende lidt om "Brillat de Saverin". Vi køber den i 
 > Tyskland, men den er hele turen værd!  Men om den er velegnet til 
 > friturestegning, ved jeg desværre ikke.
 > Mvh
 > Aksel
 >
 
 Jeg kender ikke den ost, du taler om, men hvis den er så lækker, som du 
 skriiver, vil det da være synd at fritte den. Jeg har ikke særligt høje 
 tanker om Den alm Camembere fra Høng, men efter panering og friturestegning, 
 er det en helt anden smagsoplevelse. Det er noget, jeg nyder.
 
 Fakta har åbent i dag, søndag. Og de havde President med 8 trekanter i en 
 pakke. Den kender jeg ikke. Jeg købte naturligvis et par stykker. Jeg vil 
 først smage den ene og se, hvad det er for noget. Dernæst vil jag panere og 
 friturestege 2-3 stykker og lade den vederfares retfærdighed i aften.
 
 Da jeg mødte min kone for 30 år siden og begik den første store fejl i mit 
 ægteskab. Jeg sagde, at jeg (ungkarlen) aldrig spiste varm mad lørdage og 
 søndage. Den gik lige ind i harddisken, og hun har aldrig glemt det siden. 
 Jeg får dejlig frokost hver dag og dejlig middag 5 dage. Lørdag og søndag er 
 jeg 'on my own'. Og jeg vil have varm mad hver eneste dag. Hvad har jeg ikke 
 lavet i de mange år af pølseretter, Stegte mørbrader, æggekager, pizzaer, 
 etc. etc.?
 
 Jørgen
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Ukendt (01-06-2011) 
         
	
            | Kommentar Fra : Ukendt | 
  Dato :  01-06-11 16:27 |  
  |   
            On Sat, 19 Mar 2011 15:27:40 +0100, "Jørgen" <skjelm@hotmail.com>
 wrote:
 
 >Jeg fik lyst til friturestegte camenbert i weekenden, men min kone kom hjem 
 >fra sin indkøbstur og fortalte, at det ikke fås mere. Det laves simpelthen 
 >ikke mere i de små trekanter.
 >
 >Jeg ved, at man kan få det i visse restauranter. Hvordan laver de det, hvis 
 >man ikke kan få trekenterne mere?
 >
 >Jørgen
 >
 Hej Jørgen.
 
 Du kunne også købe en MEGET frisklavet, rund camembert, del den i
 seks, for derefter at lægge den på køl igen, uden at pakke dem for
 tæt. Medens de så modner, vil de danne skimmellag på de skårne sider.
 Skimmelsvampen er jo det, der holder den smeltede ost inde, og ikke
 paneringen som sådan.
 
 Mvh
 
 Dave
  
            
             |   |   
            
        
 
    
 
					
					 
			 | 
			
				
        
			 |