"Jens Bruun" <bruun_jens@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:ecGdnX61odDbRODQnZ2dnUVZ8jKdnZ2d@giganews.com...
>
-max- <smileymaxphoto@gmail.com> skrev i meddelelsen
> 4d7db4a1$0$23760$14726298@news.sunsite.dk:
>
>> Det har vidst været oppe i gruppen tidligere..
>>
http://politiken.dk/tjek/tjekmad/tjekmadartikler/ECE1220869/eksperter-regler-om-opbloedning-af-boenner-er-foraeldede/
>
> Det er mange år siden, jeg udblødte mine bønner inden kogning. Men nu
> lever jeg og min familie jo også livet farligt og helt ude på kanten: I
> mit køkken findes kun rå æg. Jeg bruger mine karklude flere dage i træk.
> Jeg benytter samme skærebrædt (træ!) til både kød og grønt (jeg tørrer det
> dog lige over med en flere dage gammel karklud). Jeg lugter til- og smager
> på mine råvarer inden brug, og kigger aldrig på udløbsdatoen, når de først
> er endt i mit køleskab. Rester kan snildt stå fremme i halve og hele dage,
> inden de ryger i køleskabet for at blive spist med stor fornøjelse i de
> efterfølgende dage. Jeg serverer sashimi af hjemmefanget, frisk fisk, der
> ikke har været nedfrosset. Jeg serverer samme, genopvarmede persillesovs
> over flere dage. Osv. osv. osv.
>
> Til gengæld vasker jeg altid mine hænder efter toiletbesøg.
>
> Jeg har ALDRIG oplevet madforgifning pga. min madlavning. Hverken hos mig
> selv eller hos de arme stakler, der udsættes for mine mange regelbrud. Jeg
> kan dog finde på at skolde mine æg, når jeg laver mayonaise/remoulade til
> gavebrug, men det er grundlæggende dét. Sidst, jeg fik en maveforgiftning,
> var forresten efter et aftensmåltid på Aaaaarhus' fineste hotel. Jeg vil
> gætte på, at kokken havde været ude og skide og efterfølgende havde
> "glemt" at vaske sine hænder.
>
> --
> -Jens B.
>
> D.e.f.f.e.s.
Tak for dit herlige indlæg.
Jeg har det tilnærmelsesvist som dig.
Dog har jeg mange gange haft "madforgiftning" - men mest fordi jeg selv
næsten har "bedt" om det - og ikke herhjemme til trods for, at vi - som du -
ikke stirrer fascineret på pakkens udløbsdato.
Men skeptikere og regelfundamentarister vil sikkert påstå, at din "succes"
skyldes at flere års "uforsvarlig" levevis har immuniseret dig mod
fødevarerelaterede sygdomme.
Mvh
Aksel
>
>