| 
					
							
        
    
        
						
			 | 
			
			
					    
					
        
         
          
         
	
            | metal-ringe Fra : Mutti | 
  Dato :  13-02-11 03:03 |  
  |   
            Jeg har nogle fine metalringe til at anrette maden med. Hvordan bruges
 disse... skal de i ovnen eller?
 
 Ville lave et tårn af kartoffel-gullerod og løg....
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Kim Schulz (13-02-2011) 
         
	
            | Kommentar Fra : Kim Schulz | 
  Dato :  13-02-11 11:20 |  
  |   
            On Sun, 13 Feb 2011 02:02:37 -0800 (PST)
 Mutti <lappen@youmail.dk> wrote:
 
 > Jeg har nogle fine metalringe til at anrette maden med. Hvordan bruges
 > disse... skal de i ovnen eller?
 > 
 > Ville lave et tårn af kartoffel-gullerod og løg....
 
 Alt efter hvad man laver, så kan man enten bruge dem til sidst ved
 selve anretningen eller under selve tilberedningen. 
 Hvis det er under tilberedningen, ja så fylder du selvfølgelig bare i
 ringen og tilbereder det i ovnen (eller hvad der nu skal til). 
 Hvis det er under anretningen, så presses lag af tilberedte ting ned i
 ringen som så forsigtigt fjernes til sidst (og forhåbenligt efterlader
 et fint tårn af det man har puttet i). 
 
 
 kim
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Krabsen (13-02-2011) 
         
	
            | Kommentar Fra : Krabsen | 
  Dato :  13-02-11 11:50 |  
  |   
            Den 13-02-2011 11:20, Kim Schulz skrev:
 > On Sun, 13 Feb 2011 02:02:37 -0800 (PST)
 > Mutti<lappen@youmail.dk>  wrote:
 >
 >> Jeg har nogle fine metalringe til at anrette maden med. Hvordan bruges
 >> disse... skal de i ovnen eller?
 >>
 >> Ville lave et tårn af kartoffel-gullerod og løg....
 >
 > Alt efter hvad man laver, så kan man enten bruge dem til sidst ved
 > selve anretningen eller under selve tilberedningen.
 > Hvis det er under tilberedningen, ja så fylder du selvfølgelig bare i
 > ringen og tilbereder det i ovnen (eller hvad der nu skal til).
 
 Hvis det er de sædvanlige udstikerringe, vi har - nikkel eller 
 hvad-det-nu-er - så ville jeg nok starte med at prøve en enkelt for at 
 se, om de kan tåle varmen i ovnen uden at korrodere/afgive stoffer til 
 maden..
 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Hanne (13-02-2011) 
         
	
            | Kommentar Fra : Hanne | 
  Dato :  13-02-11 03:21 |  
  |   
            On 13 Feb., 11:02, Mutti <lap...@youmail.dk> wrote:
 > Jeg har nogle fine metalringe til at anrette maden med. Hvordan bruges
 > disse... skal de i ovnen eller?
 >
 > Ville lave et tårn af kartoffel-gullerod og løg....
 
 Jeg plejer kun at anrette i dem. Altså tilbered dine grøntsager (hver
 for sig, hvis du vil have ordnede lag i din stak), sæt ringen på
 tallerknen, og læg grøntsagerne i, gerne med lidt fast hånd.
 
 Mvh
 Hanne
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Kim Schulz (13-02-2011) 
         
	
            | Kommentar Fra : Kim Schulz | 
  Dato :  13-02-11 12:20 |  
  |   
            On Sun, 13 Feb 2011 11:49:37 +0100
 Krabsen <usenet@krabsen.dk> wrote:
 
 > Den 13-02-2011 11:20, Kim Schulz skrev:
 > > On Sun, 13 Feb 2011 02:02:37 -0800 (PST)
 > > Mutti<lappen@youmail.dk>  wrote:
 > >
 > >> Jeg har nogle fine metalringe til at anrette maden med. Hvordan
 > >> bruges disse... skal de i ovnen eller?
 > >>
 > >> Ville lave et tårn af kartoffel-gullerod og løg....
 > >
 > > Alt efter hvad man laver, så kan man enten bruge dem til sidst ved
 > > selve anretningen eller under selve tilberedningen.
 > > Hvis det er under tilberedningen, ja så fylder du selvfølgelig bare
 > > i ringen og tilbereder det i ovnen (eller hvad der nu skal til).
 > 
 > Hvis det er de sædvanlige udstikerringe, vi har - nikkel eller 
 > hvad-det-nu-er - så ville jeg nok starte med at prøve en enkelt for
 > at se, om de kan tåle varmen i ovnen uden at korrodere/afgive stoffer
 > til maden..
 > 
 > 
 > 
 
 JA det glemte jeg nok lige at nævne! dem jeg har er af rustfrit strål
 og beregnet til at kunne klare varme/kulde uden at afgive stoffer. 
 De billige blik nogen er nok ikke gode i en ovn hvor de bliver varmet
 op....så er dem dem man har, bør man kun bruge dem under anretningen. 
 
 kim 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Kevin Borbye Edelvan~ (14-02-2011) 
         
	
            | Kommentar Fra : Kevin Borbye Edelvan~ | 
  Dato :  14-02-11 00:25 |  
  |   
            On 13 Feb., 11:21, Hanne <goo...@gottliebsen.dk> wrote:
 
 > Jeg plejer kun at anrette i dem. Altså tilbered dine grøntsager (hver
 > for sig, hvis du vil have ordnede lag i din stak), sæt ringen på
 > tallerknen, og læg grøntsagerne i, gerne med lidt fast hånd.
 
 Ja - men det er også vigtigt at huske, at man godt kan bruge en
 anretterring, selvom man ikke ligefrem vil have et cylindrisk tårn på
 sin tallerken. Navnlig hvis man ønsker nogle emner ordnet nogenlunde
 på et bestemt sted, så bruger man bare mindre fast hånd i ringen, som
 så nærmest bare bliver en støtte/hjælp.
 
 Mvh
 Kevin Borbye Edelvang
  
            
             |   |   
            
        
 
    
 
					
					 
			 | 
			
				
        
			 |