| 
					
							
        
    
        
						
			 | 
			
			
					    
					
        
         
          
         
	
            | Bagning af brød til fransk hotdog Fra : peter | 
  Dato :  11-01-11 11:36 |  
  |   
            Hej
 
 Det er ikke selve dejen, der er problemet, men at få den rette facon,
 så man får hullet med. Ved I hvordan man får hullet med? Skal
 specialudstyr bruges?
 
 Med venlig hilsen og på forhånd tak for svarene
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Hanne (11-01-2011) 
         
	
            | Kommentar Fra : Hanne | 
  Dato :  11-01-11 11:50 |  
  |   
            On Jan 11, 6:36 pm, peter <peter900...@hotmail.com> wrote:
 > Hej
 >
 > Det er ikke selve dejen, der er problemet, men at få den rette facon,
 > så man får hullet med. Ved I hvordan man får hullet med? Skal
 > specialudstyr bruges?
 >
 > Med venlig hilsen og på forhånd tak for svarene
 
 Laves det ikke bagefter med en slags "spyd"? Måske kan skaftet af en
 grydeske bruges, eller måske et strygestål?
 
 Mvh
 Hanne
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           dufur (11-01-2011) 
         
	
            | Kommentar Fra : dufur | 
  Dato :  11-01-11 20:11 |  
  |   
            On 11/01/11 19.49, Hanne wrote:
 > On Jan 11, 6:36 pm, peter<peter900...@hotmail.com>  wrote:
 >> Hej
 >>
 >> Det er ikke selve dejen, der er problemet, men at få den rette facon,
 >> så man får hullet med. Ved I hvordan man får hullet med? Skal
 >> specialudstyr bruges?
 >>
 >> Med venlig hilsen og på forhånd tak for svarene
 >
 > Laves det ikke bagefter med en slags "spyd"? Måske kan skaftet af en
 > grydeske bruges, eller måske et strygestål?
 >
 
 det laves efterfølgende, og man kan eller har ihvertfald kunne købe en 
 spids dildo lignende plastic stav til formålet.
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Max (11-01-2011) 
         
	
            | Kommentar Fra : Max | 
  Dato :  11-01-11 20:24 |  
  |   
            Hej peter
 
 > Det er ikke selve dejen, der er problemet, men at få den rette facon,
 > så man får hullet med. Ved I hvordan man får hullet med? Skal
 > specialudstyr bruges?
 
 
 Man tror det er løgn, men rigtige fransk hotdogs brød må været
 boret efter de er bagt, de værktøjer man kan købe, de maser nemlig
 det friskbagte brød når man møver det ind i dem, så hullet skal
 laves med et værktøj der fjerne brødet hvor hullet skal være og
 ikke et der bare presser det til side.
 
 -- 
 Mvh
 Max 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Tomas Pedersen (11-01-2011) 
         
	
            | Kommentar Fra : Tomas Pedersen | 
  Dato :  11-01-11 22:28 |  
  |   
            On Tue, 11 Jan 2011 10:36:05 -0800, peter wrote:
 
 > Hej
 > 
 > Det er ikke selve dejen, der er problemet, men at få den rette facon, så
 > man får hullet med. Ved I hvordan man får hullet med? Skal specialudstyr
 > bruges?
 > 
 Bag dem med et spyd eller en pind, ligesom nå du laver snobrød.
 
 
 Tomas
  
            
             |   |   
            
        
 
    
 
					
					 
			 | 
			
				
        
			 |