| 
					
							
        
    
        
						
			 | 
			
			
					    
					
        
         
          
         
	
            | Ceylon kanelstang Fra : Ukendt | 
  Dato :  07-09-10 23:14 |  
  |   
            Jeg har en opskrift på en relish, hvori indgår en ceylonkanelstang, der så 
 vidt jeg ved er af ekstra god kvalitet. Den slags har jeg ikke herude på 
 bøhlandet, så det bliver en standardkanelfætter. Skal jeg stadig bruge samme 
 mængde?
 
 75 g gulerod, 75 g æble, 1/2 tsk hakket frisk gurkemejerod, chile, 1/2 tsk 
 spidskommenfrø, 1/4 ceylonkanelstang, 5 kardemommekapsler, 2 spsk 
 jordnøddeolie, 1 spsk æblecidereddike
 
 Bland gulerod og æble i finde terne med gurkemeje og chili efter smag.
 Rist spidskommen, kanel og kardemommekapsler på en tør pande og kværn 
 mediumgroft.
 Bland frugt, krydderier, olie, eddike og smag til med salt og peber.
 Vent mindst en halv time, inden relishen serveres med kød eller fisk.
 
 Opskrift fra Smag af Kille Enna. Jeg ved kun, at der skulle være ekstra 
 krudt og fin smag i kanelstænger fra Sri Lanka, og derudover er jeg lidt 
 usikker på, hvad der menes med 1/4 kanelstang. Barkrullerne sælges i meget 
 forskellige længder - de fleste dog ca. fem cm lange.
 
 -- 
 >> <///°> Torben
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Kevin Borbye Edelvan~ (08-09-2010) 
         
	
            | Kommentar Fra : Kevin Borbye Edelvan~ | 
  Dato :  08-09-10 12:48 |  
  |   
            On 8 Sep., 00:14, "Vandtro 3140" <toatabsnabelagmail.com> wrote:
 
 > Opskrift fra Smag af Kille Enna. Jeg ved kun, at der skulle være ekstra
 > krudt og fin smag i kanelstænger fra Sri Lanka, og derudover er jeg lidt
 > usikker på, hvad der menes med 1/4 kanelstang. Barkrullerne sælges i meget
 > forskellige længder - de fleste dog ca. fem cm lange.
 
 Du kan roligt klø på med et 5 cm langt stykke almindelig kanel.
 
 Mvh
 Kevin Borbye Edelvang
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Ukendt (16-09-2010) 
         
	
            | Kommentar Fra : Ukendt | 
  Dato :  16-09-10 09:38 |  
  |   
            Kevin Borbye Edelvang wrote:
 > On 8 Sep., 00:14, "Vandtro 3140" <toatabsnabelagmail.com> wrote:
 >
 >> Opskrift fra Smag af Kille Enna. Jeg ved kun, at der skulle være
 >> ekstra krudt og fin smag i kanelstænger fra Sri Lanka, og derudover
 >> er jeg lidt usikker på, hvad der menes med 1/4 kanelstang.
 >> Barkrullerne sælges i meget forskellige længder - de fleste dog ca.
 >> fem cm lange.
 >
 > Du kan roligt klø på med et 5 cm langt stykke almindelig kanel.
 
 
 Virkede i hvert fald fint.
 -- 
 <///°> Torben
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
    
 
					
					 
			 | 
			
				
        
			 |