/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Flæske steg på weber grill
Fra : Janner


Dato : 10-04-10 07:38

Hej

Har lavet en sådan en enkelt gang. Det var en rimelig lille ribbenssteg.

Den blev ridset, fik godt med salt mellem "rillerne" og der blev sat
laurbær blade mellem sværene. Den smagte perfekt, men fik altså ikke
sprøde sværd (svær er det egentligt med d) ??

Hvad gør jeg galt? er der nogen tips eller trix jeg har overset?

På forhånd tak

/Jan
--
Jeg beskyttes af den gratis SPAMfighter til privatbrugere.
Den har indtil videre sparet mig for at få 867 spam-mails.
Betalende brugere får ikke denne besked i deres e-mails.
Hent gratis SPAMfighter her: http://www.spamfighter.com/lda

 
 
Mogens (10-04-2010)
Kommentar
Fra : Mogens


Dato : 10-04-10 14:42

Janner wrote:
> Hej
>
> Har lavet en sådan en enkelt gang. Det var en rimelig lille ribbenssteg.
>
> Den blev ridset, fik godt med salt mellem "rillerne" og der blev sat
> laurbær blade mellem sværene. Den smagte perfekt, men fik altså ikke
> sprøde sværd (svær er det egentligt med d) ??
>
> Hvad gør jeg galt? er der nogen tips eller trix jeg har overset?
>
> På forhånd tak
>
> /Jan
Det er vigtigt at skære sværene helt op, men ikke ned i kødet. De
maskinskårne stege man køber er ofte(st) kun skåret delvist. Hvis du
gnider saltet ned i mellem sværene, og sørger for en tilstrækkelig
temperatur, burde sværene blive sprøde.

I mange år kunne vi helelr ikke få flæsekstegene perfekte, men fandt ud
af at det skyldtes at vores ovn var dårlig. Da vi fik en ny lykkedes det
altid. Nu er en Weber jo en anden sag, men temperaturen skal jo op anyhow.

Svær på en steg er uden "d".

Ralph (10-04-2010)
Kommentar
Fra : Ralph


Dato : 10-04-10 17:10

"Janner" <noway@spam.spam> skrev i en meddelelse
news:4bc01cb7$0$56789$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Hej
> Har lavet en sådan en enkelt gang. Det var en rimelig lille ribbenssteg.
> Den blev ridset, fik godt med salt mellem "rillerne" og der blev sat

Den største fejl weber-ejere laver er at løfte låget hele tiden, hvis du har
en standard-weber uden termometer og trådløs stegetermometer, så sørg for at
du kan se stegetermometer og svær igennem lufthullet, så er du fri for at
løfte låget mere end højest nødvendigt.
Hvis du vil være helt sikker, så start med 1-2 min. med sværen ned over
direkte varme, dernæst salt, stegetemometer i, låg på, indirekte varme i ca.
3 øls tid.

--
Ralph



Jens (13-04-2010)
Kommentar
Fra : Jens


Dato : 13-04-10 13:54


"Ralph" <rwr@post6.tele.dk> wrote in message
news:4bc0a31d$0$56775$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> "Janner" <noway@spam.spam> skrev i en meddelelse
> news:4bc01cb7$0$56789$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>> Hej
>> Har lavet en sådan en enkelt gang. Det var en rimelig lille ribbenssteg.
>> Den blev ridset, fik godt med salt mellem "rillerne" og der blev sat
>
> Den største fejl weber-ejere laver er at løfte låget hele tiden, hvis du
> har en standard-weber uden termometer og trådløs stegetermometer, så sørg
> for at du kan se stegetermometer og svær igennem lufthullet, så er du fri
> for at løfte låget mere end højest nødvendigt.
> Hvis du vil være helt sikker, så start med 1-2 min. med sværen ned over
> direkte varme, dernæst salt, stegetemometer i, låg på, indirekte varme i
> ca. 3 øls tid.
>
> --
> Ralph
>
Hvad! Kan du stege en flæskesteg på et kvarter!

Har selv meget dårlige erfarringer med sprød svær i weber-gill og det uanset
hvor mange øl jeg drikker

/jens



Erik Olsen (13-04-2010)
Kommentar
Fra : Erik Olsen


Dato : 13-04-10 17:23

Jens wrote:

> Har selv meget dårlige erfarringer med sprød svær i weber-gill og det
> uanset hvor mange øl jeg drikker

Jeg har lavet fin flæskesteg med sprød svær på en Weber-grill.
Indirekte, men jeg kan bare ikke helt huske hvor lang tid den fik.

--
Venlig hilsen/Best regards
Erik Olsen
http://www.modelbaneteknik.dk/


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408849
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste