/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Sveske/æble-fyld
Fra : Sybil


Dato : 21-12-09 20:37

Hej

Når nu jeg skal lave sveske/æble-fyld til anden, skal svesker og æbler så
tilberedes inden i kommes i anden, eller skal de ind rå?

Mvh
Majken


 
 
Ralph (21-12-2009)
Kommentar
Fra : Ralph


Dato : 21-12-09 21:50

"Sybil" <Butbut@invalid.dk> skrev i en meddelelse
news:003583cf$0$22843$c3e8da3@news.astraweb.com...
> Når nu jeg skal lave sveske/æble-fyld til anden, skal svesker og æbler så
> tilberedes inden i kommes i anden, eller skal de ind rå?

Jeg har brugt dem rå de sidste 20 år - efter min mors opskrift - med salt,
peber, ingefær og appelsinsaft, men nu siger Camilla Plum det skal svitses
med rødløg, ellers samme ingredienser, det har jeg så tænkt mig at prøve i
år. Så svaret må være ja eller nej.

--
Ralph



Sybil (22-12-2009)
Kommentar
Fra : Sybil


Dato : 22-12-09 09:14


"Ralph" <rwr@post6.tele.dk> wrote in message
news:4b2fdf7c$0$56768$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> "Sybil" <Butbut@invalid.dk> skrev i en meddelelse
> news:003583cf$0$22843$c3e8da3@news.astraweb.com...
>> Når nu jeg skal lave sveske/æble-fyld til anden, skal svesker og æbler så
>> tilberedes inden i kommes i anden, eller skal de ind rå?
>
> Jeg har brugt dem rå de sidste 20 år - efter min mors opskrift - med salt,
> peber, ingefær og appelsinsaft, men nu siger Camilla Plum det skal svitses
> med rødløg, ellers samme ingredienser, det har jeg så tænkt mig at prøve i
> år. Så svaret må være ja eller nej.
>
> --
> Ralph

Mange tak

Jeg tror jeg lige steger det lidt inden det kommer i anden

Majken


Margit (22-12-2009)
Kommentar
Fra : Margit


Dato : 22-12-09 00:38


"Sybil" <Butbut@invalid.dk> skrev i en meddelelse
news:003583cf$0$22843$c3e8da3@news.astraweb.com...
> Hej
>
> Når nu jeg skal lave sveske/æble-fyld til anden, skal svesker og æbler så
> tilberedes inden i kommes i anden, eller skal de ind rå?
>
> Mvh
> Majken

Jeg har lige stegt den ligesom Camilla Plum gjorde i fjernsynet i aftes -
altså
svitset fyld. Den er blevet rigtig fin. Du kan se udsendelsen på DR's
hjemmeside.
DR2 fra i aftes.

Hilsen Margit



Sybil (22-12-2009)
Kommentar
Fra : Sybil


Dato : 22-12-09 09:15


"Margit" <hassel@mail.dk> wrote in message
news:4b3006f7$0$56791$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>
> "Sybil" <Butbut@invalid.dk> skrev i en meddelelse
> news:003583cf$0$22843$c3e8da3@news.astraweb.com...
>> Hej
>>
>> Når nu jeg skal lave sveske/æble-fyld til anden, skal svesker og æbler så
>> tilberedes inden i kommes i anden, eller skal de ind rå?
>>
>> Mvh
>> Majken
>
> Jeg har lige stegt den ligesom Camilla Plum gjorde i fjernsynet i aftes -
> altså
> svitset fyld. Den er blevet rigtig fin. Du kan se udsendelsen på DR's
> hjemmeside.
> DR2 fra i aftes.
>
> Hilsen Margit

Hej

Jeg kiggede på opskrifterne fra det program, men der var ikke en for fyld,
så jeg troede ikke hun havde fyld i anden.

Jeg kigger på programmet

Majken


T (22-12-2009)
Kommentar
Fra : T


Dato : 22-12-09 12:15


"Sybil" <Butbut@invalid.dk> skrev i meddelelsen
news:0036356f$0$22845$c3e8da3@news.astraweb.com...
>
> "Margit" <hassel@mail.dk> wrote in message
> news:4b3006f7$0$56791$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>>
>> "Sybil" <Butbut@invalid.dk> skrev i en meddelelse
>> news:003583cf$0$22843$c3e8da3@news.astraweb.com...
>>> Hej
>>>
>>> Når nu jeg skal lave sveske/æble-fyld til anden, skal svesker og æbler
>>> så tilberedes inden i kommes i anden, eller skal de ind rå?
>>>
>>> Mvh
>>> Majken
>>
>> Jeg har lige stegt den ligesom Camilla Plum gjorde i fjernsynet i aftes -
>> altså
>> svitset fyld. Den er blevet rigtig fin. Du kan se udsendelsen på DR's
>> hjemmeside.
>> DR2 fra i aftes.
>>
>> Hilsen Margit
>
> Hej
>
> Jeg kiggede på opskrifterne fra det program, men der var ikke en for fyld,
> så jeg troede ikke hun havde fyld i anden.
>
> Jeg kigger på programmet
>
> Majken

Hej Majek og andre

Det skal ikke svitses først.
Æbler skæres ud i mindre både som så blandes med svesker (uden sten).
Fyld det så ind i anden, og luk den godt til.

Steg den så som du ønsker.

For mit vedkommende sættes anden ind i en meget varm ovn i ca. ½ time. Lige
så den tager lidt farve.
Derefter steges den i 6 timer på 62 grader, hvis den stadigvæk mangler lidt
farve får den det til sidst.
Jeg vender anden 1 gang i timen.

Lader den så ligge lidt inden serveringen.

Perfekt mør.

Ved godt der findes mange forskellige måde, men den her lykkes altid for os.

Hilsen
T


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408849
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste