| 
					
							
        
    
        
						
			 | 
			
			
					    
					
        
         
          
         
	
            | opskrift på oksesteg Fra : Thomas Duus Jürgense~ | 
  Dato :  01-04-09 20:42 |  
  |   
            Hejsa
 
 Jeg ved godt at gruppen er tvivlsom, men kunne ikke finde andre mere 
 passende..
 
 Jeg skal på lørdag stege en 7 kg´s okseklump som oksesteg, men jeg skal også 
 lave andre ting i ovnen og vi har kun 1 ovn.
 
 mine spørgsmål er :
 
 hvordan og hvor meget skal en 7 kg´s steg have ?? og kan jeg tage den ud 1½ 
 time før den skal spise så jeg kan lave kartofler ??
 
 gode råd modtages med kyshånd
 
 thomas
 
 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Kim (01-04-2009) 
         
	
            | Kommentar Fra : Kim | 
  Dato :  01-04-09 20:52 |  
  |   
            "Thomas Duus Jürgensen" skrev i meddelelsen 
 news:49d3c3a9$0$15890$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
 > Hejsa
 >
 > Jeg ved godt at gruppen er tvivlsom, men kunne ikke finde andre mere 
 > passende..
 >
 
 
 Hej Thomas
 
 En mere passende gruppe kunne være: dk.kultur.mad+drikke
 
 Mvh Kim 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Claus Tersgov (08-04-2009) 
         
	
            | Kommentar Fra : Claus Tersgov | 
  Dato :  08-04-09 00:59 |  
  |   
            Thomas Duus Jürgensen  skrev bl.a.:
 
 > Jeg skal på lørdag stege en 7 kg´s okseklump som oksesteg, men jeg
 > skal også lave andre ting i ovnen og vi har kun 1 ovn.
 
 Kan de andre ting ikke forsteges dagen før?
 
 Kartofler kan du sagtens lave aftenen før, og så give dem det sidste i 
 ovnen, inden servering. Det kan man med langt de fleste ting.
 
 Claus 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Claus Tersgov (08-04-2009) 
         
	
            | Kommentar Fra : Claus Tersgov | 
  Dato :  08-04-09 01:00 |  
  |  
 
            Claus Tersgov  skrev bl.a.:
 > Kartofler kan du sagtens lave aftenen før, og så give dem det sidste i
 > ovnen, inden servering. Det kan man med langt de fleste ting.
 Glem det, jeg ser ført nu, at dit indlæg er så gammelt   
Claus 
            
              |   |   
            
        
 
    
 
					
					 
			 | 
			
				
        
			 |