/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
balsamico glaserede perleløg - hvor i K
Fra : Anders T. Nielsen


Dato : 08-01-09 22:06

Hej

Er der nogen herinde der har et godt bud på hvor jeg kan købe balsamico
glaserede perleløg i Kbh? Tænker de måske findes i den italienske butik
der ligger et sted mellem Fisketorvet og Ørstedsværket, men jeg ved det
ikke. Allerhelst måtte det godt være i nærheden af Rådhuspladsen.

Alternativt... ville jeg så kunne lave dem selv med almindelige perleløg?

Mvh
Anders

 
 
Kevin Borbye Edelvan~ (09-01-2009)
Kommentar
Fra : Kevin Borbye Edelvan~


Dato : 09-01-09 03:27

On 8 Jan., 22:05, "Anders T. Nielsen" <anders2000toxva...@gmail.com>
wrote:

> Alternativt... ville jeg så kunne lave dem selv med almindelige perleløg?

Det er ikke noget, jeg har prøvet før, men det lyder da bestemt ikke
besværligt, prøv dog.

Mvh
Kevin Borbye Edelvang


Jesper Mehlsen (09-01-2009)
Kommentar
Fra : Jesper Mehlsen


Dato : 09-01-09 13:44

Kevin Borbye Edelvang skrev:
> On 8 Jan., 22:05, "Anders T. Nielsen" <anders2000toxva...@gmail.com>
> wrote:
>
>> Alternativt... ville jeg så kunne lave dem selv med almindelige perleløg?
>
> Det er ikke noget, jeg har prøvet før, men det lyder da bestemt ikke
> besværligt, prøv dog.
>
> Mvh
> Kevin Borbye Edelvang
>
Hej

Du kan nemt lave dem. Vi har gjort det mange gange med stor succes. Jeg
har ikke nogen konkret opskrift med "så og så mange gram af det ene og
andet" da vi laver det lidt på slump:

Du tager så mange løg som du lyster. (Vi bruger også ofte almindelige
løg skåret i både).
De skal klares i lidt smør i en gryde et par minutter.
Så tilsætter du en del sukker og nogle spsk balsamico.
Derefter skal det småkoge ind over 30-40 minutter og smages til med
yderligere balsamico, og salt efter smag.

Kan efter nedkøling opbevares i skoldede glas. Tilsætter du kaliumsorbat
eller atamon kan det nok holde sig længe.

Hilsen Jesper

Anders T. Nielsen (18-01-2009)
Kommentar
Fra : Anders T. Nielsen


Dato : 18-01-09 23:00

Jesper Mehlsen skrev:

> Du kan nemt lave dem. Vi har gjort det mange gange med stor succes. Jeg
> har ikke nogen konkret opskrift med "så og så mange gram af det ene og
> andet" da vi laver det lidt på slump:
>
> Du tager så mange løg som du lyster. (Vi bruger også ofte almindelige
> løg skåret i både).
> De skal klares i lidt smør i en gryde et par minutter.
> Så tilsætter du en del sukker og nogle spsk balsamico.
> Derefter skal det småkoge ind over 30-40 minutter og smages til med
> yderligere balsamico, og salt efter smag.
>
> Kan efter nedkøling opbevares i skoldede glas. Tilsætter du kaliumsorbat
> eller atamon kan det nok holde sig længe.

Forsøgte mig frem og de blev faktisk ganske udemærket - måske en
liiiille smule for smattede, men gode i smagen.
(Men føj hvor det stinker når man er igang med produktionen)

Tror godt nok jeg vil købe dem næste gang.

Mvh
Anders

Margrete Johansen (10-01-2009)
Kommentar
Fra : Margrete Johansen


Dato : 10-01-09 23:55

Tænker de måske findes i den italienske butik
> der ligger et sted mellem Fisketorvet og Ørstedsværket, men jeg ved det
> ikke. Allerhelst måtte det godt være i nærheden af Rådhuspladsen.

For en anden gangs skyld: http://supermarco.dk/

Margrete/ www.smagsuniverset.dk



Anders T. Nielsen (18-01-2009)
Kommentar
Fra : Anders T. Nielsen


Dato : 18-01-09 23:01

Margrete Johansen skrev:
> Tænker de måske findes i den italienske butik
>> der ligger et sted mellem Fisketorvet og Ørstedsværket, men jeg ved det
>> ikke. Allerhelst måtte det godt være i nærheden af Rådhuspladsen.
>
> For en anden gangs skyld: http://supermarco.dk/
>
> Margrete/ www.smagsuniverset.dk
>
>

Ja, det var også derude jeg selv mente jeg ville kunne finde dem,
desværre var det lidt for besværligt for mig at tage derud inden jeg
skulle bruge dem.

Mvh
Anders

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408849
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste