|
| stegt flæsk i ovn eller på pande? Fra : Anders T. Nielsen |
Dato : 17-12-08 23:51 |
|
Er det meget forbudt ikke at lave den stegte flæsk på panden men i ovnen
i stedet?
Bliver den mindre sprød af det?
Mvh
Anders
| |
Pipeline (18-12-2008)
| Kommentar Fra : Pipeline |
Dato : 18-12-08 04:21 |
|
Anders T. Nielsen skrev:
> Er det meget forbudt ikke at lave den stegte flæsk på panden men i ovnen
> i stedet?
> Bliver den mindre sprød af det?
>
> Mvh
> Anders
Sidst jeg stegte flæsk, smed jeg halvdelen i ovnen på en rist, og resten
på panden. Det fra ovnen blev en anelse mere tørt, men ved en
blindsmagning tror jeg ikke jeg ville kunne smage forskel. Det skal
siges at jeg foretrækker flæsket så tørt som muligt.
Jeg foretrækker dog pandestegningen, da jeg synes det er lettere at gøre
komfuret rent, fremfor at skulle ligge inde i ovnen med en klud. Risten
er heller ikke nem at få ren.
| |
Inger D. (18-12-2008)
| Kommentar Fra : Inger D. |
Dato : 18-12-08 10:55 |
|
> Er det meget forbudt ikke at lave den stegte flæsk på panden men i ovnen
> i stedet?
> Bliver den mindre sprød af det?
Jeg foretrækker ovnstegt flæsk, da jeg har en fornemmelse af, at det drypper
mest fedt af, og det derved bliver mere sprødt. Men det er udelukkende smag
og behag.
Se også "Stegt flæsk igen" fra d. 8/11.
Det bliver ikke tørt i ovnen for mig, som jeg har hørt, nogen har erfaring
med.
Inger D.
| |
Sabina H. (18-12-2008)
| Kommentar Fra : Sabina H. |
Dato : 18-12-08 21:17 |
|
"Inger D." <blabla@no.no> wrote in message
news:494a1df8$0$90264$14726298@news.sunsite.dk...
>
>> Er det meget forbudt ikke at lave den stegte flæsk på panden men i ovnen
>> i stedet?
>> Bliver den mindre sprød af det?
>
> Jeg foretrækker ovnstegt flæsk, da jeg har en fornemmelse af, at det
> drypper mest fedt af, og det derved bliver mere sprødt. Men det er
> udelukkende smag og behag.
man kan jo stege flæsk i ovnen på flere måder...
vi plejede at kyle det ind i en bradepande og lade det ligge og syde - med
enkelte vendinger undervejs....
nu har vi så købt sådan en "pommesfrites bradepande" med huller i, den
bruger vi så nu.. forskellen er ike så stor, hvad angår smag og tørhed, men
flæsken reduceres en smule mere på den gamle metode, det er dog imo ikke
ensbetydende med at der er tale om at det er mindre fedt*G*
--
Knus,
Sabina
| |
Sybil (18-12-2008)
| Kommentar Fra : Sybil |
Dato : 18-12-08 20:38 |
|
"Anders T. Nielsen" <anders2000toxvaerd@gmail.com> skrev i meddelelsen
news:4949828e$0$90265$14726298@news.sunsite.dk...
> Er det meget forbudt ikke at lave den stegte flæsk på panden men i ovnen i
> stedet?
> Bliver den mindre sprød af det?
>
> Mvh
> Anders
Flæsk skal på grillen, med direkte varme og låg på (eller som minimum låget
i hånden, så du kan slukke ilden)
Majken
| |
Hauge (18-12-2008)
| Kommentar Fra : Hauge |
Dato : 18-12-08 20:43 |
|
Sybil wrote:
> Flæsk skal på grillen, med direkte varme og låg på (eller som minimum
> låget i hånden, så du kan slukke ilden)
Og så *skal* der stå Weber på den der grill.. ;)
/Hauge
| |
Steen Jakobsen (18-12-2008)
| Kommentar Fra : Steen Jakobsen |
Dato : 18-12-08 21:26 |
|
"Hauge" <hauge@CUTsmart-tech.dk> skrev i meddelelsen
news:494aa7bd$0$15900$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Sybil wrote:
>> Flæsk skal på grillen, med direkte varme og låg på (eller som minimum
>> låget i hånden, så du kan slukke ilden)
>
> Og så *skal* der stå Weber på den der grill.. ;)
Det er nu bedre hvis der står Primo.
Steen.
| |
Max (18-12-2008)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 18-12-08 20:46 |
|
Hej Anders
> Er det meget forbudt ikke at lave den stegte flæsk på panden men i
> ovnen i stedet?
Nej da, hver sin smag for sine penge :)
Der er heldigvis mange måder at lave stegt flæsk på,
længe leve mangfoldigheden.
--
Mvh Max
| |
|
|