Hej Finn.
Tillykke med det - fint stykke kød.
En rustik mulighed vil være at du hakker det op i stykker og ryster i mel,
salt og peber og bruner dem i smør i en stor stegegryde. Når kødet er brunet
tilsættes grofthakket løg og hele hvidløgsfed. Lidt vand på og lad det hele
småsnurre indtil kødet er mørt. Tilsæt så skivede, hårdtstegte champignon og
en sjat fløde. Krydr godt med salt - peber - evt. paprika eller hvad du har
lyst til.
Servér med dit yndlingsgrønt og måske kartoffelmos.
Det er en herreret - fed og blød.
God appetit.
Margrete
www.smagsuniverset.dk
"jos" <jos@her.dk> wrote in message
news:492d1a5c$0$56776$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Jeg har fået et stykke frosset hals af elg. Ca 1,5 Kg.
> Hvordan tilberedes det?
>
> finn
>