/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Canneloni
Fra : Fister Løgsovs


Dato : 13-10-08 18:26

Hej.
Kan jeg opbløde alm. forkogte pastaplader, og lave canneloni af dem,
eller er der en anden genvej, fremfor hjemmelavet pasta?
Kai



 
 
Kurt Lund (13-10-2008)
Kommentar
Fra : Kurt Lund


Dato : 13-10-08 22:01

Fister Løgsovs wrote:

> Kan jeg opbløde alm. forkogte pastaplader, og lave canneloni af dem,
> eller er der en anden genvej, fremfor hjemmelavet pasta?

Hvis du ikke er klar over det, så kan du altså købe færdige
canneloniruller - det må da være det nemmeste.

--
Kurt Lund



edelvang@gmail.com (14-10-2008)
Kommentar
Fra : edelvang@gmail.com


Dato : 14-10-08 14:54

On 13 Okt., 19:26, Fister Løgsovs <N...@invalid.za> wrote:

> Kan jeg opbløde alm. forkogte pastaplader, og lave canneloni af dem,
> eller er der en anden genvej, fremfor hjemmelavet pasta?

Som skrevet allerede kan du finde færdige canneloni i mange
supermarkeder. Men det bedste resultat, bortset det hjemmelavede, får
man efter min mening med friske lasagneplader af en vis kvalitet,
f.eks. pasta julia (hedder de vist) fra Føtex, Rana fra Superbest
eller de tilsvarende fra Irma.

Mvh
Kevin Borbye Edelvang


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408846
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste