|
| Canneloni Fra : Fister Løgsovs |
Dato : 13-10-08 18:26 |
|
Hej.
Kan jeg opbløde alm. forkogte pastaplader, og lave canneloni af dem,
eller er der en anden genvej, fremfor hjemmelavet pasta?
Kai
| |
Kurt Lund (13-10-2008)
| Kommentar Fra : Kurt Lund |
Dato : 13-10-08 22:01 |
|
Fister Løgsovs wrote:
> Kan jeg opbløde alm. forkogte pastaplader, og lave canneloni af dem,
> eller er der en anden genvej, fremfor hjemmelavet pasta?
Hvis du ikke er klar over det, så kan du altså købe færdige
canneloniruller - det må da være det nemmeste.
--
Kurt Lund
| |
edelvang@gmail.com (14-10-2008)
| Kommentar Fra : edelvang@gmail.com |
Dato : 14-10-08 14:54 |
|
On 13 Okt., 19:26, Fister Løgsovs <N...@invalid.za> wrote:
> Kan jeg opbløde alm. forkogte pastaplader, og lave canneloni af dem,
> eller er der en anden genvej, fremfor hjemmelavet pasta?
Som skrevet allerede kan du finde færdige canneloni i mange
supermarkeder. Men det bedste resultat, bortset det hjemmelavede, får
man efter min mening med friske lasagneplader af en vis kvalitet,
f.eks. pasta julia (hedder de vist) fra Føtex, Rana fra Superbest
eller de tilsvarende fra Irma.
Mvh
Kevin Borbye Edelvang
| |
|
|