"Betona" <sletbettinabjergiversen@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:48f35f24$0$56785$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk
> Men jeg har aldrig forsøgt mig selv i det thailandske
> køkken, så jeg søger jeres bedste opskrift på en ret med kylling,
> cashewnødder og gerne kokosmælk.
> Forslag?
Ja. Skift kyllingen ud med and, og lav and i rød karry:
- Køb nogle ferske berberiandebryster.
- Rids skindsiden på kryds og tværs, og steg dem brysterne. Giv dem 10 min.
med skindsiden nedad og maks. fem min. med kødsiden nedad. De må IKKE
gennemsteges.
- Salt og peber på skindsiden, og stil til side under staniol.
- Smid en ordentlig portion rød karry i wokken med brandvarm olie, og brænd
karryen lidt af.
- Skru lidt ned for wokken.
- Smid et passende antal dåser god kokosmælk i (Chaokoh).
- Smid en håndfulde optøede Kaffir-lime blade i (groft hakket og uden
stilk), eller pluk dem fra dit eget kaffir-lime-træ, hvis du har et sådan
(
www.samen-und-pflanzen.de).
- Smid en håndfuld cashewnødder i (som du har ristet i fedtet fra
andestegningen).
- Smag til med palmesukker, MNG, fiskesovs, og massevis af frisk limesaft
(den skal være stærk, sød og syrlig på samme tid).
- Skiv andebrysterne og smid dem i wokken.
- Smid en håndfuld frisk annanas i, som du har skåret i passende firkanter.
- Smid en håndfuld blå druer i (evt. halve og udstenede).
- Smid en håndfuld cocktailtomater i.
- Lige inden servering smider du en håndfuld sød (thai) basilikum i.
- Server med jasmin-ris, og drik øl til.
--
-Jens B.
D.e.f.f.e.s.