In news:48ed1078$0$90262$14726298@news.sunsite.dk,
Jakob Griffel <NOPEgriffel@NOPENOPEprivat.dk> typed:
> Hej med jer
>
> I går lavede jeg 2 1/2 glas hindbærmarmelade af en enkelt bakke jeg
> købte ude ved vejen - han havde ikke flere. Men jeg havde lige ikke
> noget Melatin, så den er lidt flydende. Nu har jeg så fået fat i en
> pose, kan jeg bare koge marmeladen op igen og tilsætte det? Eller har
> marmeladen ikke godt af det? Der er kun sukker (forhold 750g
> sukker/kg bær) og lidt Atamon i.
Det er almindeligt kendt at noget af konserveringsevnen i Atamon forsvinder
hvis det koges med. Derfor skal det altid tilsættes når gryden er taget af
komfuret.
Du kan sagtens koge marmeladen op igen og tilsætte Melamin, men så er du nok
nødt til at tilsætte yderligere en smule Atamon når det er færdigt
.
--
Venlig hilsen Tove
Beware of people who dislike cats