|
| Re: Gastrik - det franske køkkens Fra : Frank Løkkegaard |
Dato : 01-09-08 19:25 |
|
"Steen Jakobsen" <ingen@post.dk> writes:
>Naturligvis men stegeskyen smager alligevel så meget af ja stegesky at
>man
>næppe kan smage forskel, og hvis man endeligt kan hvem kan så sige hvad
>der
>smager bedst?
Det er jo op til hver enkelts egen smag - ikk?
>
>Jeg prøver blot at fremhæve at man ikke altid behøver gå til Italien
>eller
>Frankrig for at lave god mad. Det er ligesom om at alt udenlandsk er
>finere.
Jeg ved altså ikke hvorfor det der med finere skal ind i billedet? Her i
gruppen er det mest almindelige da at man suger ideer og inspiration til
sig, nogle bruger opskrifterne, andre udvikler og forbedrer. Jeg synes
ikke jeg kan genkende det du beskriver i gruppen.
Hvis man skulle være, er det da dig der bare afviser, med henvining til
det dér underlige "alt udenlandsk er finere".
Men hvorfor prøver du det dog ikke af?
--
Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsikre,
mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
Frank Løkkegaard * Mobil 2624 7311
| |
Steen Jakobsen (01-09-2008)
| Kommentar Fra : Steen Jakobsen |
Dato : 01-09-08 21:10 |
|
"Frank Løkkegaard" <fl@net.dialog.dk> skrev i meddelelsen
news:fc.0073fb6b0861968d3b9aca00ed4d50ee.86196ae@net.dialog.dk...
> "Steen Jakobsen" <ingen@post.dk> writes:
>>Naturligvis men stegeskyen smager alligevel så meget af ja stegesky at
>>man
>>næppe kan smage forskel, og hvis man endeligt kan hvem kan så sige hvad
>>der
>>smager bedst?
>
> Det er jo op til hver enkelts egen smag - ikk?
>
>>
>>Jeg prøver blot at fremhæve at man ikke altid behøver gå til Italien
>>eller
>>Frankrig for at lave god mad. Det er ligesom om at alt udenlandsk er
>>finere.
>
> Jeg ved altså ikke hvorfor det der med finere skal ind i billedet? Her i
> gruppen er det mest almindelige da at man suger ideer og inspiration til
> sig, nogle bruger opskrifterne, andre udvikler og forbedrer. Jeg synes
> ikke jeg kan genkende det du beskriver i gruppen.
> Hvis man skulle være, er det da dig der bare afviser, med henvining til
> det dér underlige "alt udenlandsk er finere".
>
> Men hvorfor prøver du det dog ikke af?
Det gør jeg jo så faktisk også i mange tilfælde, derfor kan jeg jo godt have
en mening om at nogen ideer blot er snopperi. Og lige netop denne gang har
jeg den mening.
Jeg har da diverse ting i skabet lige fra balsamico til oystersauce, bruger
det hele i forbindelse med det det passer til.
Steen.
| |
|
|