|
| Re: Gastrik - det franske køkkens Fra : Frank Løkkegaard |
Dato : 01-09-08 18:29 |
|
"Steen Jakobsen" <ingen@post.dk> writes:
>Hvis man laver
>sovs på stegesky kan man næppe smage om der er lidt karameliseret sukker
>i,
>så spar mig for snopperi. Det er næsten som ham der kan smage om der er
>brugt økologisk smør fra Thiese i én eller anden stegeret, husker ikke
>hvilken.
Nå jeg stikker en ud med snobberi til dig, skyldes naturligvis din
fremhævelse af hvad der er fint.
Naturligvis er der forskel på hvordan sukker og karameliseret sukker
smager, den simple eksemplificering er jo de brunede kartofler til anden,
ikke?!
--
Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsikre,
mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
Frank Løkkegaard * Mobil 2624 7311
| |
Steen Jakobsen (01-09-2008)
| Kommentar Fra : Steen Jakobsen |
Dato : 01-09-08 19:05 |
|
"Frank Løkkegaard" <fl@net.dialog.dk> skrev i meddelelsen
news:fc.0073fb6b086194963b9aca00ed4d50ee.86194a2@net.dialog.dk...
> "Steen Jakobsen" <ingen@post.dk> writes:
>>Hvis man laver
>>sovs på stegesky kan man næppe smage om der er lidt karameliseret sukker
>>i,
>>så spar mig for snopperi. Det er næsten som ham der kan smage om der er
>>brugt økologisk smør fra Thiese i én eller anden stegeret, husker ikke
>>hvilken.
>
> Nå jeg stikker en ud med snobberi til dig, skyldes naturligvis din
> fremhævelse af hvad der er fint.
> Naturligvis er der forskel på hvordan sukker og karameliseret sukker
> smager, den simple eksemplificering er jo de brunede kartofler til anden,
> ikke?!
Naturligvis men stegeskyen smager alligevel så meget af ja stegesky at man
næppe kan smage forskel, og hvis man endeligt kan hvem kan så sige hvad der
smager bedst?
Jeg prøver blot at fremhæve at man ikke altid behøver gå til Italien eller
Frankrig for at lave god mad. Det er ligesom om at alt udenlandsk er finere.
Steen.
| |
Padre (01-09-2008)
| Kommentar Fra : Padre |
Dato : 01-09-08 23:39 |
|
On 1 Sep., 20:05, "Steen Jakobsen" <in...@post.dk> wrote:
> Naturligvis men stegeskyen smager alligevel så meget af ja stegesky at man
> næppe kan smage forskel, og hvis man endeligt kan hvem kan så sige hvad der
> smager bedst?
> Jeg prøver blot at fremhæve at man ikke altid behøver gå til Italien eller
> Frankrig for at lave god mad. Det er ligesom om at alt udenlandsk er finere.
Du er vel klar over, at den sovs, som vl hælde ribsgele i, er en
fransk opfindelse? Det gælder faktisk store dele af det, vi i dag
opfatter som dansk mad. Så hvad er problemet?
--
padre
| |
|
|