On Tue, 2 Sep 2008 13:09:24 -0700 (PDT), edelvang@gmail.com wrote:
>On 1 Sep., 13:30, Kasper Bergholt <mxn...@tiscali.dk> wrote:
>
>>
http://www.bergholt.net/andebryst_med_linser_fra_puy.html
>
>Farven på dét andebryst giver mig næsten lyst til at kaste mig ud i
>jeres temperaturstyring, som jeg ellers aldrig bruger så nøje ved
>pochering. Lækkert!
Tak!
Hvis det skulle være helt perfekt, havde det fået lidt mindre. Jeg
serverede det tyndt skivede andebryst i saucen, det rykkede
temperaturen opad meget hurtigt.
Lammeculotten derimod, den var perfekt - til min smag.
Jeg kører ikke temperaturstyringen efter skema, men sjusser lidt her
og mærker lidt dér. At blande tilberedningsmetoderne, altså bruning,
pochering, hvile/trække, pochering, hvile/trække, bruning fungerer
rigtig godt.
---
Kasper Bergholt
(
http://www.bergholt.net (Bergholts opskrifter)