/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Re: gourmetsaltning
Fra : Frank Løkkegaard


Dato : 01-09-08 07:37

"Max" <max_jens@post9.tele.dk.invalid> on mandag 1. september 2008 at 7:56
+0100 wrote:
>Har du nogen anelse om det skyldes saltet eller det skyldes
>at der bibeholdes mere af den virkelige smag ?

Jeg tror at en af årsagerne er, at saltning lang tid i forvejen, faktisk
giver en gansek let sprængning. Når jeg tænker efter, husker jeg fra min
barndom at vi ofte brugte letsaltet flæsk til herreretten steg flæsk med
persillesovs.

Jeg forsalter nu langt fra altid - dels er vores madlavning her i huset
ikke altsid så planlagt, dels glememr jeg det ofte og endelig synes jeg
ikke forsaltning er speceilt godt, hvis det er kogeretter. Jeg lavede
eksempelvis lammeskank i går efter mellemøstlig inspiration, der har jeg
tidliger forsøgt med forsaltning, unde at jeg syntes det gav retten noget
godt - jeg husker det som om det meget fine skankkød blev lidt hårdt af
det.

--
Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsikre,
mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
Frank Løkkegaard * Mobil 2624 7311





 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408846
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste