On Wed, 27 Aug 2008 13:32:39 +0200, Martin Larsen
<martin+spamfree+larsen@bigfoot.com> wrote:
>Hej gruppe
>
>Fik lige lyst til at videregive et tip jeg fandt på for nylig.
>
>Hvis man har en rest pizza fra dagen før, eller evt. fra fryseren, eller
>hvis den fra pizzariet simpelthen ikke er så sprød og lækker mere som da
>den kom ud af ovnen for et kvarter siden, så prøv følgende:
>
>Op på en varm, tør støbejernspande med den og giv den indtil bunden er
>sprød (men ikke sort!). Den bliver næsten bedre end nybagt - i nogle
>tilfælde ikke bare næsten.
>
>En ovn dur ikke for den vil ofte udtørre fyldet. Kommer pizzaen direkte
>fra fryseren, skal den lige en tur i mikroovnen inden.
>
>Vores pande er en flad pandekagepande, men en almindelig støbejernspande
>er sikkert lige så god, omend det kan være sværere at løfte pizzaen op.
>
>Brug IKKE en teflonpande, den laver usunde dampe ved høj temperatur.
>
>Hilsen
>Martin
Et stykke kold pizza fra dagen i forvejen er en af hjørnestenene i
vores kultur ...