Inger D. wrote:
> Jeg er gået i gang med at afprøve Camilla Plums rugbrødsopskrifter, og
> første forsøg er også gået ret godt, men det kunne godt lige have
> brugt 15 min. mere i ovnen.
> Jeg har været inde på alskens hjemmesider, og der står meget lidt om,
> hvordan man kan se, om et rugbrød er færdigbagt.
> Det eneste jeg har fundet er en, der skriver, at brødet er færdigt,
> når det er 95 - 100 grader indeni. Er der nogen af jer, der har
> erfaring med den metode?
Det virker udmærket, se f. eks. Message-ID:
<news:9942e$481e0f3a$55187ca0$31194@news.arrownet.dk>
De første gange kontrollerede vi kernetemperaturen, efter at have
bestemt den rigtige bagetemperatur og -tid i vores ovn, nøjes vi med at
bage ved den fastsatte temperatur i den fastsatte tid, og det virker
hver gang.
--
Venlig hilsen/Best regards
Erik Olsen DK
http://www.modelbaneteknik.dk/