|
| Ugegryden, del 2 -- braiseret kalvecuvette~ Fra : Kasper Bergholt |
Dato : 18-08-08 11:36 |
|
Kære alle!
Læsere, der har fulgt tråden, vil vide at ugegryde-eksperimentet er
inspireret af en romersk Mammas sugo-gryde, som blev sat på blusset om
mandagen og blev der til fredag. Undervejs sænkedes forskellige
kødemner (oksekød, krydret pølse, osv) ned i suppen, som blev bedre og
bedre dag for dag.
På andendagen blev det til resten af kalvecuvetten med reduceret
braiseringslage, bouillonkartofler og rygeostcreme.
Opskrift og billede her:
http://www.bergholt.net/kalvecuvette_kartoflerboullion_rygeostcreme.html
---
Mvh.
Kasper Bergholt
http://www.bergholt.net (Bergholts opskrifter)
| |
edelvang@gmail.com (18-08-2008)
| Kommentar Fra : edelvang@gmail.com |
Dato : 18-08-08 11:44 |
|
On 18 Aug., 12:36, Kasper Bergholt <mxn...@tiscali.dk> wrote:
> Undervejs sænkedes forskellige
> kødemner (oksekød, krydret pølse, osv) ned i suppen, som blev bedre og
> bedre dag for dag.
Nej, det var faktisk endnu "værre": Emnerne blev sænket ned om
mandagen alle sammen og så halet op dag for dag :)
Det er klart, at man spiser de skrøbeligste sager først, mens f.eks.
pølser fint kan holde til turen med at blive simret flere gange..
Men det er godt, at man kan opdatere mammas gamle vaner og tilpasse
dem vores egen smag og muligheder.
Mvh
Kevin Borbye Edelvang
| |
|
|