/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Ugegryden, del 2 -- braiseret kalvecuvette~
Fra : Kasper Bergholt


Dato : 18-08-08 11:36

Kære alle!

Læsere, der har fulgt tråden, vil vide at ugegryde-eksperimentet er
inspireret af en romersk Mammas sugo-gryde, som blev sat på blusset om
mandagen og blev der til fredag. Undervejs sænkedes forskellige
kødemner (oksekød, krydret pølse, osv) ned i suppen, som blev bedre og
bedre dag for dag.

På andendagen blev det til resten af kalvecuvetten med reduceret
braiseringslage, bouillonkartofler og rygeostcreme.

Opskrift og billede her:
http://www.bergholt.net/kalvecuvette_kartoflerboullion_rygeostcreme.html


---
Mvh.
Kasper Bergholt
http://www.bergholt.net (Bergholts opskrifter)

 
 
edelvang@gmail.com (18-08-2008)
Kommentar
Fra : edelvang@gmail.com


Dato : 18-08-08 11:44

On 18 Aug., 12:36, Kasper Bergholt <mxn...@tiscali.dk> wrote:

> Undervejs sænkedes forskellige
> kødemner (oksekød, krydret pølse, osv) ned i suppen, som blev bedre og
> bedre dag for dag.

Nej, det var faktisk endnu "værre": Emnerne blev sænket ned om
mandagen alle sammen og så halet op dag for dag :)

Det er klart, at man spiser de skrøbeligste sager først, mens f.eks.
pølser fint kan holde til turen med at blive simret flere gange..

Men det er godt, at man kan opdatere mammas gamle vaner og tilpasse
dem vores egen smag og muligheder.

Mvh
Kevin Borbye Edelvang

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408847
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste