/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Sauerrahm
Fra : Ukendt


Dato : 08-08-08 22:20

.... hvad er det i Danmark ?

Har prøvet lidt af hvert, men koges det synes danske produkter at koagulere.
Hrmf.

/karsten



 
 
Linde (08-08-2008)
Kommentar
Fra : Linde


Dato : 08-08-08 23:00


"Karsten Madsen" <6 på drosselvej i danmark> skrev i meddelelsen
news:489cb8a2$0$15873$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> ... hvad er det i Danmark ?
>
> Har prøvet lidt af hvert, men koges det synes danske produkter at
> koagulere.

Jamen er det da ikke creme fraiche?

Mvh
Linde


Ukendt (10-08-2008)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 10-08-08 18:52

>> ... hvad er det i Danmark ?
>> Har prøvet lidt af hvert, men koges det synes danske produkter at
>> koagulere.
> Jamen er det da ikke creme fraiche?

Mjah, og så alligevel ikke. Sauer rahm er mere fast i det. En konsistens som
gele. Det smager en hel del bedre i sovs end creme fraiche

/karsten



Linde (10-08-2008)
Kommentar
Fra : Linde


Dato : 10-08-08 22:18


"Karsten Madsen" <6 på drosselvej i danmark> skrev i meddelelsen
news:489f2ab9$0$15884$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
>>> ... hvad er det i Danmark ?
>>> Har prøvet lidt af hvert, men koges det synes danske produkter at
>>> koagulere.
>> Jamen er det da ikke creme fraiche?
>
> Mjah, og så alligevel ikke. Sauer rahm er mere fast i det. En konsistens
> som gele. Det smager en hel del bedre i sovs end creme fraiche

Nu har jeg prøvet at finde noget om produktet, og meget tyder på det faktisk
er det samme som creme fraiche, i hvert fald hvad angår de anvendte
bakteriekulturer. Det ser dog ud til at sauerrahm skal holde mindst 18%
fedt, så kan det være at du har været vant til et federe produkt? Det ville
stemme overens med den fastere konsistens(og den bedre smag). I så fald skal
du kigge efter creme fraiche 38%. Vær opmærksom på, at de mindre mejerier
som Thise og Naturmælk som regel ikke homogeniserer fløden, hvilket kan have
betydning for anvendelse i madlavning, hvor den skiller lettere(brug den fra
stuetemperatur for at minimere dette). Ellers skal du have fat i Karolines
fra Arla, der er homogeniseret.

Mvh
Linde


Ukendt (10-08-2008)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 10-08-08 22:26


"Linde" <delinde@gmailfjern.com> skrev i en meddelelse
news:489f5afe$0$90270$14726298@news.sunsite.dk...
>
> "Karsten Madsen" <6 på drosselvej i danmark> skrev i meddelelsen
> news:489f2ab9$0$15884$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
>>>> ... hvad er det i Danmark ?
>>>> Har prøvet lidt af hvert, men koges det synes danske produkter at
>>>> koagulere.
>>> Jamen er det da ikke creme fraiche?
>>
>> Mjah, og så alligevel ikke. Sauer rahm er mere fast i det. En konsistens
>> som gele. Det smager en hel del bedre i sovs end creme fraiche
>
> Nu har jeg prøvet at finde noget om produktet, og meget tyder på det
> faktisk er det samme som creme fraiche, i hvert fald hvad angår de
> anvendte bakteriekulturer. Det ser dog ud til at sauerrahm skal holde
> mindst 18% fedt, så kan det være at du har været vant til et federe
> produkt? Det ville stemme overens med den fastere konsistens(og den bedre
> smag). I så fald skal du kigge efter creme fraiche 38%. Vær opmærksom på,
> at de mindre mejerier som Thise og Naturmælk som regel ikke homogeniserer
> fløden, hvilket kan have betydning for anvendelse i madlavning, hvor den
> skiller lettere(brug den fra stuetemperatur for at minimere dette). Ellers
> skal du have fat i Karolines fra Arla, der er homogeniseret.

OK, tak, jeg prøver forskellige creme fraicher.

/karsten



Jens Bruun (11-08-2008)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 11-08-08 12:50

"Karsten Madsen" <6 på drosselvej i danmark> skrev i en meddelelse
news:489f5ce2$0$15882$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk

> OK, tak, jeg prøver forskellige creme fraicher.

Og lad mig i dén anledning anbefale 38%'eren fra Ølingegaard, der er helt
suveræn.

--
-Jens B.

D.e.f.f.e.s.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408847
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste