Hejsa
De kan ikke klare mere end 3 mdr. i fryseren. Optøningen skal foregå i
køleskabet. Dagen før du vil indtage denne ædle spise med fx. kartofler og
persillesovs, så læg dem på en tallerken i køleskabet. Den langsomme
optøning sikrer en forholdsvis frisk smag. MUF - det er godt. Prøv at vende
dem i rugmel og steg dem på panden i rigtigt smør - så synger englene!
God fornøjelse og hilsen Steffen
--
"E´baad" Pd26 nr.18, Århus.
"Djæar Ar (slet FXJ3H)" <biafraet@FXJ3Hmellop.com> skrev i en meddelelse
news:12208716430.731447108770361@dtext.news.tele.dk...
> Kondrup <kondrup@post4.tele.dk> skrev:
>>Kære alle
>>Hvis man fanger rødspætter, der ikke kan spises samme dag: kan
> de
>>fryses hele, efter rensning men før flåning?
>>Hilsen
>>Jens
>
> Hej
>
> En god måde er at fryse dem i poser med vand, så er de friske
> når du tør dem op. De iltes ikke på samme måde.
>
> Hilsen Djæar
>
>
>
http://janogmarensside.bcbnet.dk/gronland.htm
>
> Lystfiskeri i Sydgrønland
>