On Tue, 29 Jul 2008 14:40:48 +0200, Søren Larsen wrote:
> Hej gruppe.
>
> Min kone og jeg er ved at planlægge vores nye køkken og er blevet lune på en
> bordplade i 13mm kompositsten. Vi får dog lidt forskellige oplysninger vedr.
> varmebestandigheden af sådan en; nogle siger at den kun kan tåle 100 grader,
> andre at den er ligeså varmefast som granit. Vi har i forvejen granit ved
> komfuret og er mget glade for muligheden for at trække en gryde direkte fra
> kogepladen over på stenpladen.
> Nogen erfaringer i den retning?
>
> /Søren
Vi har fået en Silgranit bordplade i vores nye køkken. Det er også
kompositmateriale.
Sælgeren lover guld og grønne skove, og indtil nu har vi været
overordentlig glade for pladerne. Vi fik dem i slutningen af januar i år.
Granit kan indeholde sprækker eller andet, som man ikke kan se. Derved kan
man - hvis man er tilpas uheldig - sprænge hele pladen ved at sætte noget
på pladen der er for varmt. Det er man ude over ved kompositmateriale, der
er knust granit og bindemiddel. Det vil sige granittens fordele og uden
ulemperne.
Mvh
Kim Malchau
--
Kims BlogOut -
http://blog.malchau.dk
http://godedrikke.dk - Alt om øl