"
-max-" <max@bamarzone.dk> skrev i en meddelelse
news:487c552a$0$90276$14726298@news.sunsite.dk...
>
> "sbjensen"
>
>>
>> Et godt gammelt reklamefotograftriks er et køle/ fryseskab
>> Fin dug materer, men lightboksen undgår du ikke helt.
>> Et pol filter er også godt til at fjerne uønskede reflekser - fra glas!
>> Brug i øvrigt fast lys - flasken flytter sig først, når den er drukket.
>
>
> Det lyder som gode gamle råd man ikke kan slå op i en fotobog - tak
> for hjælpen :)))
>
> Svend
>
> Jeg er ikke vild med det køleskabs tip -
> For det første skal der ikke være dug på rødvin. På hvidvin kan
> der være både dug og dråber, og det er svært at kontrollere med
> køleskabs metoden. Silikone spray og en blomster forstøver mener
> jeg vi brugte, i sin tid, til at præsentere IS kold øl. Soft box, masser
> af hvid, sort og sølv/guld pap og gaffa tape. Men dagslys evt. fra et
> vindue kan vel klare den opgave..
-max-
>
Alle de "snyde" metoder er svære at styre. Det bliver let kunstigt.
Der skal selvfølgelig ikke være dugdråber på en rødvin, så billedet skal
tages inden der dannes dråber.
Har aldrig prøvet med rødvin, men med glas og smykker virker det fint - hvis
man er lidt hurtig
Gert