HonkyTonk wrote:
> Hejsa,
>
> Får i morgen fingrene i en pighvar på ca. 2 kg (urenset). Jeg ved at
> det er en meget fin spisefisk, og planlægger at tilberede den i ovn,
> men mangler ideer og erfaringer for jeg har sgu aldrig lavet så stor
> en fladfisk før. Er et noget med at skære "lommer" i den og fylde med
> krydderurter etc.? Hvor lang tid skal den have? Skal hovedet af? Etc.
> etc. Gode råd modtages med stor glæde og interesse!
Hvis den er friskfanget kan den som en af de få fisk med fordel modnes en
dag eller to i køleskabet (eller bedre på is).
Jeg skærer aldrig hovedet af, hvis den kan være i bradepanden, jeg nøjes med
at fjerne gæller og blod.
vh
Jan
--
Fotoamatør af Guds (u)nåde. | A: Der er altså også et liv uden for nettet!
PS: Knipserier kan findes på | B: Såååeh - har du et link?
Panorama fra Grenen i kuling:
http://jan.boegh.net/Album/Danmark/Nordenfjords/Skagen/slides/Grenen.html