|
| Hamburgerryg på grill Fra : KV Christiansen |
Dato : 01-08-08 08:54 |
|
Hejsa!
Imorgen vil jeg lave en hamburgerryg på grillen. Skal serveres med nye
kartofler, gulerødder og blomkål. Men skal der sovs til? Vi er lidt uenige
her i familien *g*. Nogle meninger og evt forslag?
Mvh
Familien Christiansen&Carlsen
| |
Trine Kornum Christi~ (01-08-2008)
| Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~ |
Dato : 01-08-08 10:56 |
|
"KV Christiansen" <kay-verner@forum.dk> writes:
> Imorgen vil jeg lave en hamburgerryg på grillen. Skal serveres med nye
> kartofler, gulerødder og blomkål. Men skal der sovs til? Vi er lidt
> uenige her i familien *g*. Nogle meninger og evt forslag?
Er det ikke bare at lave sovsen og så lade folk vælge om de vil have
det eller ej? :)
Til en kogt hamburgerryg vil jeg gerne have enten en champignonsovs
eller en aspargessovs. Men når du griller den ved jeg ikke hvad jeg
vil foretrække.
Prøv evt. at dampe et spidskål skåret i kvarte til også, det smager godt.
Mvh Trine
--
Hyggelig B'n'B i Nordjylland - plads til fire personer, hunde velkomne
Stor brugskunstforretning med komplet sortiment i de søde Gjøltrolde
http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg
| |
Ukendt (01-08-2008)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 01-08-08 14:38 |
|
KV Christiansen wrote:
|| Hejsa!
||
|| Imorgen vil jeg lave en hamburgerryg på grillen. Skal serveres med
|| nye kartofler, gulerødder og blomkål. Men skal der sovs til? Vi er
|| lidt uenige her i familien *g*. Nogle meninger og evt forslag?
||
|| Mvh
||
|| Familien Christiansen&Carlsen
Mht. sovsen, så kunne jeg godt undvære, evt. lidt smeltet smør. Men til
hamburgerryggen (helst fra slagteren - upumpet), der ville jeg smøre den
godt ind i sennep, og så trille den i puddersukker inden den røg på
roterende spid......... Så for dælen, nu savler jeg
Mvh Ebbe
| |
Max (01-08-2008)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 01-08-08 16:09 |
|
Hej Ebbe
> smøre den godt ind i sennep, og så trille den i puddersukker inden
> den røg på roterende spid......... Så for dælen, nu savler jeg
Hvorfor i helvede skal en god hamburgerryg absolut ødelægges
med det forbannede sukkerstads har jeg aldrig fattet :)
--
Mvh Max
| |
Ukendt (01-08-2008)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 01-08-08 16:53 |
|
Max wrote:
|| Hej Ebbe
||
|| Hvorfor i helvede skal en god hamburgerryg absolut ødelægges
|| med det forbannede sukkerstads har jeg aldrig fattet :)
||
|| --
|| Mvh Max
Hej Max.
Hihi, det er jo smag og behag. Jeg har ikke smagt det i over 25 år, men
drømmer stadig om smagen.
Mvh Ebbe
| |
Jørgen Hjorth (03-08-2008)
| Kommentar Fra : Jørgen Hjorth |
Dato : 03-08-08 19:47 |
|
Bearnaisse sauce passer fint til
"Ebbe (7000)" <es44(snabela)pc[punktum]dk> skrev i en meddelelse
news:48933179$0$90264$14726298@news.sunsite.dk...
> Max wrote:
> || Hej Ebbe
> ||
> || Hvorfor i helvede skal en god hamburgerryg absolut ødelægges
> || med det forbannede sukkerstads har jeg aldrig fattet :)
> ||
> || --
> || Mvh Max
>
> Hej Max.
>
> Hihi, det er jo smag og behag. Jeg har ikke smagt det i over 25 år, men
> drømmer stadig om smagen.
>
> Mvh Ebbe
>
>
>
>
>
| |
Ukendt (03-08-2008)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 03-08-08 20:30 |
|
> Hihi, det er jo smag og behag. Jeg har ikke smagt det i over 25 år, men
> drømmer stadig om smagen.
Æh, hvorfor laver du det ikke bare, så ?
/karsten
| |
Max (03-08-2008)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 03-08-08 20:54 |
|
Hej Karsten
> Æh, hvorfor laver du det ikke bare, så ?
Fordi at Ebbe godt ved at drømme ofte er noget
bedre end virkeligheden :)
--
Mvh Max
| |
Ukendt (03-08-2008)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 03-08-08 21:06 |
|
Max wrote:
|| Hej Karsten
||
||| Æh, hvorfor laver du det ikke bare, så ?
||
|| Fordi at Ebbe godt ved at drømme ofte er noget
|| bedre end virkeligheden :)
||
|| --
|| Mvh Max
Hvorfor ødelægge et godt minde.
| |
Jesper Andersen (26-08-2008)
| Kommentar Fra : Jesper Andersen |
Dato : 26-08-08 12:43 |
|
I kan evt finde en masse opskrifter på dette forum: www.grillguru.dk
Jesper
On Fri, 1 Aug 2008 09:54:13 +0200, "KV Christiansen"
<kay-verner@forum.dk> wrote:
>Hejsa!
>
>Imorgen vil jeg lave en hamburgerryg på grillen. Skal serveres med nye
>kartofler, gulerødder og blomkål. Men skal der sovs til? Vi er lidt uenige
>her i familien *g*. Nogle meninger og evt forslag?
>
>Mvh
>
>Familien Christiansen&Carlsen
| |
|
|