On Jul 28, 10:25 am, jytte jensen <mismer...@ASM9Mgmail.dk> (slet
ASM9M) wrote:
> Tak for rådene. Hvad mener du med omhu ?
>
Ja, den kan vist godt tåle at blive uddybet. Kommer her: På en indisk
restaurant skal man ikke sætte næsen op efter friske, sprøde
grønsager, så man kan med fordel gå efter råvarer som er spiselige,
selv om de har simret i lang tid. Spinat med "paneer" (en lidt
gummiagtig substans som fremkommer ved at koge mælk med citron/eddike
og derefter si tørstoffet), noget med linser og/eller kikærter (linser
hedder dhal, kan ikke huske hvad kikærter hedder), okra (ladies'
fingers) og den slags. Husker deres "kartoffelcurry" som meget trist
og tør. Til gengæld er deres ris pilaffs ganske fine. Håber det bragte
lidt mere lys over sagen.
Har lige tjekket deres spisekort (
http://www.indiantaj.dk/index2.php?page=menuer&sektion=230
).
Ku anbefale menu nr 8 (scroll langt ned), hvis du/I er usikre på det
indiske køkken. Og hvis I vil gå om bord i a la carte, så tror jeg I
skal holde jer fra deres vagtler, fasaner og den slags. Min erfaring
er at lam og kylling er det, inderne normalt har mest held med.
Hilsen Esther