/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Rugbrød i silikoneforme?
Fra :
Jens Jacobsen
Dato :
25-07-08 15:24
Er der nogen som bager rugbrød i silikoneforme? Jeg har nu købt to
stk. til den formidable pris af 149 kr/stk, og vil lige høre jeres
erfaringer/kommentarer inden de tages i brug. Jeg bagte surdejgsbrød
forleden i nogle smurte -måske for billige- metalforme med "non-
stick" belægning, og kunne ikke få brødet ud af formene. Formene er nu
kasseret idet belægningen skaller af.
Jeg var i A-Z og så nogle forme med ikke mindre end DOBBELT non-stick
belægning til 59 kr. I "Kop og Pande" havde de også forskellige slip-
let forme til en lidt højere pris, men jeg er nu kommet hjem med de
her silikoneforme.
Jeg er lidt i tvivl om de nu også kan holde sig formstabile eller om
brødene bliver alt for brede på midten...
3140 Abildgaard (
26-07-2008
)
Kommentar
Fra :
3140 Abildgaard
Dato :
26-07-08 17:25
Jens Jacobsen wrote:
> Er der nogen som bager rugbrød i silikoneforme?
snip
> Jeg er lidt i tvivl om de nu også kan holde sig formstabile eller om
> brødene bliver alt for brede på midten...
Jeg har i 10 år bagt surdejsrugbrød i slipletfiduser fra EVA. Belægningen
går af efter 3-4 år, men jeg gider ikke købe nye, og pensler dem med olie.
Ingen problemer af nogen art.
--
|¨ ¨ ¨ ¨ ¨¨ Torben
|
[OO]
<>'
Daniela Althof (
27-07-2008
)
Kommentar
Fra :
Daniela Althof
Dato :
27-07-08 19:58
> Jeg er lidt i tvivl om de nu også kan holde sig formstabile eller om
> brødene bliver alt for brede på midten...
Min erfaring med silikoneforme er desværre dette du nævner, brødene
bliver noget bredere på midten, så jeg er gået over til nogle andre i
stedet..
Og generelt, så pensles/ sprayes der med olie hver gang jeg bager, så
slipper rugbrødet altid uden de store problemer..
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177552
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408847
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.