Hejsa
Henrik wrote:
> Hmm motoren der kan tages af..den forstår jeg ikke helt - har du evt.
> et link til en sådan model, så jeg kan se?
Det ligner meget den her, dog er den udgået der:
http://www.el-forretningen.dk/shop/paalaegsskaeremaskine-ide-1792p.html
Men findes sikkert et andet sted.
Den ser ikke ud af meget, har ikke en specielt kraftig motor, men den
fungerer suverent godt.
> Jeg lånte på et tidspunkt en maskine, som desværre ikke var gjort
> rent inden da - det tog mig tre timer at få den skilt og rengjort -
> det havde været nemmere og købe produktet færdigskåret.
Ja det er også problemet med den "dyre" jeg købte.
> Med slup mener du, at for hver skive kan du risikere at skiverne
> bliver tynde i starten og tykke mod slutning?
Det bliver den tykkelse der svarer til hvor hårdt du lige trykker på kødet,
da hele ophænget fungerer aht. Også selvom der er mm-mål på justeringen.
> På førnævnte model jeg havde til låns, skulle jeg skære 8 Kg
> parmaskinke - jeg lærte sidenhen at det var nemmere hvis kødet er let
> frossent. Er det generelt, eller var det bare denne maskine?
Det er generelt, da kødet jo er lidt mindre slasket, når det er lidt
frossen, eller i hvert fald meget koldt.
Men enten køber du en meget billig, eller også kommer du til at købe en
hamper dyr en, ellers er forskellen for lille i kvaliteten og
funktionsevnen.
Mvh Hauge