edelvang@gmail.com wrote:
>
> Normalt er artiskokhjerter (som jeg går ud fra, der er tale om)
> allerede marinerede, når man køber dem på glas. Hvis det ikke skulle
> være tilfældet, er den "originale" italienske marinede citronsaft,
> salt, peber, olivenolie og persille (samt evt. merian/oregano, men for
> guds skyld kun, hvis det er friskt).
Det er hjerter, ja, og der står på dåserne at de ligger i vand, salt og
citronsyre.
Men du mener så at man kun bør marinere hvis artiskokhjerterne er
friske, og ikke fra dåse? Eller mener du at krydderurterne skal være
friske? Forstår ikke lige helt den sætning
> Dem på dåse smager efter min erfaring en anelse metallisk. Jeg har en
> enkelt gang formået at skylle dem godt, hvorved bismagen blev mindre.
Jeg må smug-prøve med den ene dåse og se hvordan de smager - og så bare
have tilbehør nok til at de kan undværes, hvis ikke de er gode.
> Personligt elsker jeg artiskokker, men som med så mange andre
> grønsager er de nu engang bedst, når man tilbereder dem selv, frem for
> at købe dem på dåse. Dem på dåse kan vist ikke bruges til meget andet
> end pizza og snacks, som allerede foreslået her.
Pizza duer ikke i dette tilfælde - snacks ved jeg ikke lige hvad du
mener med, for pizza er vist det eneste der er blevet foreslået i de
andre indlæg?
--
Heidi