/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Inspiration: Unghane pocheret i egen fond,~
Fra : Kasper Bergholt


Dato : 25-06-08 20:39

Kære gruppe!

Jeg har tidligere bekendt min forkærlighed for fjerkræ -- fx i
forbindelse med unghane farseret med trøfler. Til Sankt Hans havde min
mormor fundet en særlig flaske frem -- en Weissburgunder fra en af
Østrigs ypperste producenter, nemlig Hirtzberger. Jeg komponerede
følgende ret til:

http://www.bergholt.net/unghane_i_unghanefond_majs_foraarsloeg_sauce.html

Jeg kan på det varmeste anbefale både vin -- og i al beskedenhed --
opskriften.

--
Mvh.

Kasper Bergholt
http://www.bergholt.net (Bergholts opskrifter)

 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408847
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste