Hej Kent tak for dit svar, det må jeg prøve !!!
Venlig hilsen @rne
"Kent Oldhøj" <oldhoj@gmail.com> skrev i en meddelelse
news:Xns9AC08F12CA659kentoldhoj@oldhoj.dk...
> "Arne Jensen" <arne.jensen@newmail.dk> wrote in news:48514ed7$0$56778
> $edfadb0f@dtext02.news.tele.dk:
>
>> I en bog: INTERMEZZO af Birgit Pouplier, læste jeg om en bornholmsk ret:
>> Kraksild fremstillet ved hjælp af et krakjern. Er der nogen her som kan
>> forklare hvad det er, og evt. en opskrift?
>
> Det er grillede spegesild.
>
> Udvand spegesild i mælk efter behag (3-12 timer), aftør dem grundigt,
> fjern
> ben og grill fisken over gløder. På Bornholm anvendes et "krak jern", som
> sikkert minder om sådan en her:
>
http://hesse-winkel.dk/butikken/grill-tilbehoer-95/bbq-fiskegrill-614.html
>
> Spises med godt rugbrød, fedt, sennep og masser af øl og brændevin.
>
> --
> Linux is like a Teepee: No Gates, no Windows, Apache inside.