On Jun 3, 11:24 am, Esther <ufo.danm...@hotmail.com> wrote:
> Er der nogen af jer som har pizza- eller andre erfaringer med
> bagestenen til weberen - og som vil videregi jeres erfaringer?
>
> Al teknik er velkommen: Mængde og fordeling af kul.
I en cirkel rundt i kanten.
> Kul kontra briketter.
Briketter, altid briketter.
Der er for lidt langtidsvarme i kul og de give en masse fin aske som
flyver rundt.
> Spjæld foroven og forneden, lukket, åbent eller ?
Nederste helt åbent, altid når du griller.
Øverste mellem halv og helt åbent til pizza.
> Skal måske lige tilføje, at jeg har frembragt masser af pizzaer på
> bagesten i ovn og de bli'r så tæt på perfekte som det er muligt.
Læg stenen på 10 min før, så den er godt varm.
Altid låg på.
Tynd dej, ikke for meget fyld.
--
Christian......
http://www.yee-haw.dk
Hold afstand....
Så kan det være vi andre ikke skal holde i kø i evigheder.