"Hauge" <hauge@CUTsmart-tech.dk> skrev i en meddelelse
news:48403c12$0$15896$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Hej Marlene
> marlene wrote:
>
>> lav pure eller en lækker tomatsuppe begge dele kan fryses,
>> vi spiser tomat suppe hele året på denne konto - bl.a i dag.
>> har god,nem opskrift hvis du er interesseret.
>
> Den med tomatsuppen synes jeg kunne være meget interessant, så den må du
> meget gerne dele med os andre
>
>> der findes også opskrifter på tomat marmelade, har prøvet den grønne,
>> men det var ikke helt sagen,
>
> Har smagt det engang, og det var heller ikke lige min smag.
>
>> men er vild med syltede grønne tomater.
>
> Uh, jeg ved ikke helt hvorfor, men umiddelbart virker det mig lidt som om
> det ikke smager godt, uden at have noget at have det i
>
> Mvh Hauge
>du snyder dig selv, hvis du ikke har prøvet de syltede grønne tomater,
>sammen med syltede blommer er det
ovenud perfekt til en gammeldags oksesteg
men suppen.
jeg tager 1 1/2 kg, tomater delt i kvarte.
1/2 kg. løg i kvarte
9 fed hvidløg
1 1/2 l. grønsagsbuillion.
koges ca 1/2 times.
tilsæt oregano, salt peber
blend alt fyldet og hæld det tilbage i suppen,
færdig - nemt og ret enkelt. vi spiser små pasta og kødboller i suppn og
nybagt flute.
tomater kan sagten tages direkte fra fryseren, men det er da lettest at
fryse det efter tilberedning, så der altid er nem mad ved hånden.